SareNF Yumuşatıcı kullanmama rağmen çamaşırlarım kötü kokuyorlar. Birkaç video izledim sirke karbonat vs koyup çalıştırıyorlar yorumlarda makinesi bozulanlar olmuş.. Deneyenler oldu mu bilgi tecrübe sahibi olanlar yardımcı olun
Minel-inannesi SareNF makinanizin kazan temizleme programini calistirin. Marketlerde makina temizleyici oluyo onlardan alabilirsiniz
Kuzeynepp SareNF daha dün yaptım 😁 makınanın içine beyaz sirke karbonat döküp 95 derecede yıkadm mis oldu. Bnm çamasırlarımda koku yok ama makınam kokuo cnkü hiç bos durmuo kapagı hep kapalı😁
ReisinKizi SareNF benim çamaşırlarım da bazen tuhaf kokuyo ama nasıl anlatıyım herhangi bişeye benzemeyen pis Bi koku. Her zaman olmuyo ama. Makinam da normalde bakıyorum boşken falan hiç kokmuyo. Makinadan mıdır ki
nehirbebek137_ Hayır hıc bırsey yapma işe yaramaz benımde öle oldu hatta zıft gıbı koku geldı kablo kokusu gbı de hanı reklamlarda olan demır sey varya adını unuttum onu soktuler mreclenmeden artık kendısı krec olmuştu degıatırdıler aervısı aradık
Minel-inannesi SareNF sirke ve tuz karistirip deterjan gözüne koyun. Boş ve en yuksek derecede calistirin. Ayni işlemi görür
Kuzeynepp SareNF evet koku kalmadı birde iç lastik varya ıslak mendil yada bi bezle lastiğin içini temizleyin öyle çalıştırın
lceLady SareNF Evet benım de kokuyordu. Cocuk kusmustu kıyafetlerını attım. Sonra koku olustu Burdan birisi yazmıstı. Sirke ve karbonat attım koku kalmadı bir daha
lceLady SareNF Direk içine koyup boş calıstırdım makinayi Ölcü yok Yarım paket karbonat 1 cay bardagi elma sirkesi koydum makina içine