Kevserberatt Kızlar havuz da vajinal tampon kullanan var mı acaba suya birşey geçiriyor mu yoğun kanama olan günlerde tamponla havuza girilebilir mi kullananlar yazarsa çok sevinirim
sezer2022 Kevserberatt 1 kere kullandım ama bişey olacak korkusundan keyif almadım, ve bi daha kullanmadım
SevimliHayaletCasper Kevserberatt pamuk o klorlu suyu da çekiyor enfeksiyon kapabilirsiniz. Ben adet kabı kullanıyorum onda öyle bi ihtimal yok
Honki_Ponki Kevserberatt Ay çok istiyorum ama ben şeyimde🤭😁 öyle şeyin hissi olur diye kulanamam gibi geliyor çok merak edmiyor da degilim.suda nasıl kullanılır ki bilememdim
Kevserberatt aura_meselesi_bu_sekerim ya günlük hayatta bile kullanan çok kişi varda ben de enfeksiyon ve suya birşey geçmesinden tereddütlüyüm kimsenin günahına girmek istemem tecrübeli birilerinden yorum almak istiyorum
balkizimveben Bende çok önyargılıydım tavsiye üzerine kullandım iki yıldır tatilim dönemime denk geldi. Çok memnun kaldım, hiç dışarıya bişey çıkmadı.
sezer2022 Kevserberatt enfeksiyon yada akması olmadı,, ama dediğim gibi ben bişey olacak korkusundan bacaklarımı açıp yüzemedim cesaret edemedim, girdim çıktım 🤣🤣
SevimliHayaletCasper Honki_Ponki hayır asla hissedilmiyor bi çok kez adet olduğumu unuttuğum oldu hatta honki ponki hanım 😁
Honki_Ponki SevimliHayaletCasper peki doldugunu unuttugunuz oldumu hiç ozman sızdırmalar oluyormu ? 💅🏻 Sevimli hayalet Csper hanım 😅
NoOne Kevserberatt canım havuz suyunu çekip şişiyor, pek hijyenik değil. Eğer menstrual cup alabilirsen daha iyi olur taşma riski yok, havuz suyu girdi derdi yok
eraysen Kevserberatt normalde ped kullanmıyorum 5 sene tampon kullandım 4 senedir mestrual kap kullanıyorum ikisiylede defalarca denize havuza girdim sızıntı veya tamponun su ile şişmesi gibi birşey hiç olmadı doğru boyutu seçer ve doğru yerleştirirseniz birşey olmuyor
Liyosunannesi Kevserberatt tamponu bende ilk kez geçen yaz tatil döneminde kullandım ve memnun kaldım ama ilk günler girmedim.