ruv1234- Kızlar sıcaklarla birlikte bebeğimin tüm vücudunda böyle kızarıklıklar oluşuyo 10 dakika sonra geçiyo ama gün içinde 3 4 kez oluyo doktora gittim ama olup geçiyosa önemli değil dedi başına gelen var mı hiç neden olur acaba bebeğim 3 aylık bu arada
Fusunf ruv1234- böcek ısırıyor olabilir benimde oğlumun böyle olmuştu doktora gittik doktora gidene kadar bazı yerlerinde geçmişti olan yerleri gösterdik öyle demişti geçiyor tekrar çıkıyor diye başka doktora daha gidebilirsiniz .bir şurup vermişti onu kullanınca geçmişti tabi sizinkini bilemem beyaz kabarcık oluyor mu peki kızarıklığın içinde
Melikeeeed ruv1234- siz tutarken dokununca oluyor bir dahakine dikkat ettin sizin tuttuğunuz dokunduğunuz yerler olabilir. Benimki ondan oluyor özellikle çıplak dokunursam
ruv1234- babyblogss ayy gerçekten mi peki gün içerisinde tekrarlıyor mu sizinki de mesela şuan geçti ama gün içinde 2 3 kez olup geçiyor
ruv1234- Fusunf yok beyaz kabarcık olmuyor hiç ondan da şüphelenip yatağına baktım ama göremedim sizinkinde beyaz kabarcık var mıydı acaba
ruv1234- Melikeeeed bazen bende ondan şüpheleniyorum ama sadece çıplak yerlerinde değil zıbının içinde gövdesinde de oluyor o yüzden emin olamıyorum