1233Mom12345 zeynepyakali kac aylik sıvı tüketimi nasil cocuk doktoruna gösterin bence 10 saat ne bilim normal bi insan için normal deil
Naimeulger06 zeynepyakali havalar cok.sicak ter ile atiyodur ama genede vucudu susuz kalmis bol sivi tukettir canim
merhababen zeynepyakali merhaba. Benim bebeğimde 3 ay 24 günlük bir haftadır çişinde azalma vardı takip etmem söylenmişti doktor tarafından dün gittik doktora idrar yolunda enfeksiyon varmış isterseniz beklemeyin hiç
zeynepyakali Bebeğim 2 ay 21 günlük dün akşmdannberi çişini yapmadı normal bir durum mu endişelenmeli miyim?
zeynepyakali 1233Mom12345 bir haftalık dönemde beslenmeye ağırlık gösterip su içmeyi azalttığımı düşünüyorum. Takip edemedim gün içerisinde ne kadar su içtiğimi
Solay Bence normal değil bizim de azaldı doktoru ile görüştük havalar bi anda ısındığı için sıvı kaybetmiş olabilir dedi su verin dedi tabi 6 aylık bizimki sizde bi doktoru ile görüşün bence.
merhababen Atesmomm hayır gayet mutlu hatta hiçbir sorunu yok sadece çişi azalmıştı bende ilk terle atıyor diye düşündüm ama enfeksiyondan dolayıymış maalesef