Seymamyb 3 ay 5 günlük bebeğim gece hiç uyanmıyor. Rüya besleme yapmak istiyorum ama asla mamayı içmiyor. İki farklı doktora sordum biri acıktığında kendi uyanır diyor diğeri zorlada olsa beslemelisin diyor kızlar başına gelen var mı yardım edin
nanelisekerr_ Seymamyb yani 2 saate bir belsneme olanağı yeni dogan için geçerli. Benim doktorum kendisi uyansın derdi.
Elfgrn Seymamyb belirli bir aydan sonra uyandırmaya gerek yok doktorlar acıktığında kendisi uyanacagini söylüyor zaten ki nasıl alistirirsaniz öyle gidiyor. İlerleyen aylarda gece beslenmesini kesmeniz gerektiğinde bu sefer de biraktiramazsiniz. Ne güzel gece beslenme ihtiyacı görmüyor bebeğiniz böyle ilerleyin derim
papatyaebru Seymamyb ben doğduğundan beri sadece kendi uyanınca besledim gece genelde uyanmıyor 4 buçuk aylığız geceleri artık neredeyse hiç uyanmıyor bende uyanınca emziriyorum
Seymamyb nanelisekerr_ 7 saat uyuduğu oluyor kan şekeri düştü mü ondan mı uyanmıyor diyorum anne sütü de alamıyor yavrucağım hüsnü kuruntu yapıp hem onun hem kendimin uykusunu rezil ediyorum
Seymamyb Elfgrn o uyuduğu halde ben uyumayıp gece beslemesi yapmaya çalışıyorum hala şuan. Uyumadan önce 40 ml kadar içti çünkü. Anne sütüde veremiyorum. Birazda suçluluk duygusu var sanırım. Tüm gece saatte bir uyanıp mama teklif ettiğim oluyor.
Seymamyb papatyaebru kilo alımında sıkıntı yaşamıyorsunuz değil mi? Sütüm yok mama veriyorum o yüzden de korkuyorum ya gelişmezse diye
Elfgrn Seymamyb çok iyi anlıyorum sizi annelik iç güdüsü içi rahat etmiyor aç kalacak diye ama dediğim gibi acıkınca kendisi uyanıyor zaten yenidoğan zamanlarını geçtiğinden uyanmazsa gece beslenmesi yapmanıza gerek yok isterseniz başka doktora daha gidin içiniz rahat olur emin olursunuz
papatyaebru Seymamyb yok kilosu güzel gidiyor ebemiz öyle dedi Şuan 7.kilo 200 gr 4 ay 14 günlük ama mama vermedim ben hiç anne sütü yetiyor dedi ebemiz yetmezse mamaya başlıcam yada mamaya başlamadan ek gıdaya başlarım diye düşünüyorum
Seymamyb silakin İlk gittiğim doktorda buna benzer bişey söylemişti ama başka annelerden duymak daha ikna edici geldi
oglumunannesiyim_- Seymamyb kilosuna göre değişiyor bence kaç kilo benimki de gece uyur sabah 4 te mutlaka.uyanir
Poyrazdemir2 Seymamyb 1 haftalıktan itibaren gece hiç dokunmadım doktorun tavsiyesiyle gece hiç uyanmaz suan 50 günlük , kilo aşımı da çok güzel ilk ay 1200 gr aldı bence bırak düzenini kursun uyusun kilosuna göre de değişebilir ,
Seymamyb Poyrazdemir2 kilosuna iyi dediler. Doktorlar arası görüş ayrılığı olunca kafam karıştı içim rahat etmemişti
babyay Seymamyb aciktiginda uyanır eğer siz onu gece beslemesine alistirirsaniz sürekli bunu isteyecektir ve bu sizi çok zorlar sarılık vs durumu yoksa gece beslenmesi yapmayın bırakın uyusun
buseviim 2 aylıktan itibaren bebeğim gece beslenmesine kalkmıyor bende o uyanmadığı için uykusunu bölmüyorum şuan 4 aylık bir sorun yaşamadık şimdiye kadar aynı şekilde ilerliyoruz kilo alımıda iyi ilerliyor
Seymamyb papatyaebru süt için neler yapıyorsunuz ben sağım yapıyorum pek düzenli olmasada anca 20 30 ml geliyor oda çook uzun süre sağmazsam