hilalcebe kozlar acil yardım oğlum 1 yaşında bugün gün içerisinde gözleri çok çapaklandı sarı sarı şimdi uyuyor baktım ne durumda diye gözleri şişmiş ve çapak içinde muhtemelen sabaha kadar yapışacak ne gibi önerileriniz olur
Isimsizzz hilalcebe ıslak pamuk ile temizleyin. Bı kere bizimde olmuştu ne korkmuştum. İslattiginiz şu ılık olsun
Mrvak hilalcebe doktorumuz bize demlenmiş çay ile silin demişti bi iki kere sildik toparladı sonra bide anne sütü damlatınca da işe yarıyor geçmiş olsun 💐
smay hilalcebe anne sütü sadece başka hiç birsey yapmayın salgın var bnmde geçen hafta oldu kızımda sütümü siktim ve ağız mendiliyle nazikçe temizledim. Geçmiş olsun
Burcukumsal hilalcebe geçen hafta bizimde başımıza geldi göz nezlesi olmuş dedi doktor damla verdi 1 günde geçti sonra diğer gözüne geçti ona da damla akıttım geçti geçmiş olsun 🌞
hilalcebe Isimsizzz neden olmuştu peki zaditen damla var onu vereceğim yarın inşallah çok kötü bir şey ile karşılaşmam 😥
girlmomm hilalcebe bizimde olmuştu ve sabah yapışıktı doktora götürdük doktor şuan çok viral ve salgın göz alerjisi var dedi ve çok bulaşıcı size bile bulaşabilir dedi 2 damla verdi 2 gün içinde geçti geçmiş olsun 🙏 ama doktora götürmeden geçmez maalesef bende suyla pamukla falan temizledim olmadı
Deletedmom_113 hilalcebe pamuğu dalinle yıkayıp hafif şampuan kalacak şekilde gözlerini silin. Sabahında da gentagut damla kullanmistim ben oğluma iyi gelmişti
Minikatabeyy hilalcebe geçen hafta oğluma da oldu salgın varmış korkmayın en fazla iki güne geçiyor doktorumuz bize damla verdi ve çay gemiyle temizlememi önerdi. Çok dikkat edin yüksek ihtimalle size de geçecek ve bizlerde daha uzun sürüyor
Minikatabeyy hilalcebe tabi ki öncelik onlar iyileşsin ama kapalı gözle bebekte bakmak kolay olmuyor bana bulaştığında iki gün bulanık gördüm inşallah size de geçmez çok geçmiş olsun 🥰
Fusunf hilalcebe mikrop kapmış büyük ihtimal bence doktora gidin göz damlası veriyor ayrıca çay ile de silebilirsiniz fakat anne sütü asla doktorumuz bize bu şekilde söylemişti .