Tazeeannelik Hanımlar adet gecikmesinden kac gün sonra pozitif çıktı testleriniz benim 6 gün geçti ve negatif acaba hamile olabilir miyim
Acemianne22 Tazeeannelik ultra hassaslar var erken gebelik testi diye geçiyor onlarla yap eğer onla da negatif çıkarsa malesef hamilelik yoktur
Tazeeannelik Ulkukrts benim ilk hamileliğimde üç gün geçince net çıkmıştı o düşükle sonuçlandı ikincide bir hafta on gün geçti hala silikti çizgi şimdi ne düşüneceğimi bilemiyorum
Sevdakaya Bende adetimden önce öğrenmiştim biraz daha bekleyin yad bi kan testi yaptırmalısınız bence
Tazeeannelik Sevdakaya biraz daha bekleyim dedim kan testi için ama daha önce üç gün geçince net öğrendim o düşükle sonuçlandı ikincide bir hafta geçti on gün geçti hala silikti çizgi şimdi ne düşüneceğimi bilemiyorum
Sevdakaya Tazeeannelik erken hamilelik testleri var diğerlerine göre fiyatı yüksek ama onu deneyebilirsiniz
Tazeeannelik Acemianne22 şuan için olmasını istemiyorum zaten birkaç gün daha bekleyip kan testi vermek en iyisi sanırım