kaderbilge demiraliayaz 4 ay 3 günlüğüz şu aralar karnı aç ama bazen ısrarla emmek istemiyor uykuya dalarken direniyo
aysenurdemirr demiraliayaz uyku düzenimiz zaten yoktu her günümüz ataklı meme emiyordu şimdi meme reddimiz baya bir var bu ay sadece 320 gr aldı. Evde koşarak yürüyerek hoplayarak emziriyorum.
demiraliayaz kaderbilge 3 ay 19 günlük gündüz kısa uykular aç ama emmiyor uykusu var uyumuyor gece huzursuz aşırı mızmız😂 ne zaman geçicek bakalım
cennet3534 merveslamn geçen hafta denize gittik önünde oyuncak vardı o zaman bile yalaması beni bitirdi 😂
demiraliayaz cennet3534 Allah yardımcınız olsun inşallah çabuk düzelir tabi bide dişlerden gelen bir huzursuzlukta var uykuda bile el kol durmuyor
cennet3534 demiraliayaz gece uykuya direnmese bi sorun olmazsa diş için yeşil soğan havuç verin çok iyi geliyor biz bide burda ek gıda grup açalalım dedik gelmek isteyen anneler olur mu
edsh cennet3534 ben isterim ya biz de başlayacağız doktor önerisiyle çok net bilgilerim yok, bilinçsiz davranmak istemiyorum
Omeralpp security0 ay benimde öyle şu an emmek istemiyor az emiyor emince ve bez sayısı sadece 3 çişli bez deliricem artık
rabiaozdmr demiraliayaz gündüzleri uyku yok dalsa beş dk uyur , hava sıcak meme istemez yada az emer . Sürekli kucak ister , kucakta uyur . Yerde durmak yok hep ilgi bekler . Çok yoruluyorum çok. Kayınvalidem olmasa evdeki işler kalacak😀
gizemtann Benimde kızım 4 ay 3 günlük normalde gündüz uykusunu severdi 1 haftadır sabah 7 de kalkıyor gündüz toplasan 2.5 saat uyuyor akşam 12 de yatıyor şükür gece uyuyor. Sürekli memede durmak istiyor aç olmasa bile sanki açmış gibi ağlıyor 😩
aysglsvgn gizemtann benimde oğlum 4 ay 5 günlük bizimde öyle herkes meme reddi yazmış bizdede tam tersi aşırı düşme var 7 24 emmek istiyor memede uyumak istiyor bi yandan seviniyorum reddetmediği için ama geceleride öyle olunca aşırı yoruluyorum