Berraa_54 Kızlar bu nedir kızım dünden beri kusuyor ateş ishal çok kötü bide şimdi vücudunda bu çıktı çok korktum bilen var mı
dilberhala1 Berraa_54 Ya şimdi ben doktor değilim ama tahminimce bence hastalığından sebep olmuştur. Viral bir enfeksiyon geçirdiyse eğer döküntü olmuştur ama siz yine de bir uzman görüşü alın doktora başvurun derim .. ya birde 6. Hastalık genelde karın bölgesinden başlar sonra başka yerlere yayılır. Siz doktora götürün antibiyotik tedavisi ile geçer inşallah
Berraa_54 Feyzosumunannesi götürdüm bugün serum verdi usutmus dedi geldim kusması durdu ishal ateş başladı şimdi de üstüne bu şey çıktı anlamadım ben de
dilberhala1 Berraa_54 Viral bir enfeksiyon insandan insana rahatlıkla geçer. Genellikle önce yüksek ateş ardından böyle döküntüler olur. Ama çocuğu rahatsız etmez ağrımaz kaşınmaz. Fakat antibiyotik ile tedavi edilmesi gerekir.
ikiaslanannesi Berraa_54 ateşi kaç derece ? Benim oğlumda birdefasinda ateşlendi ve bütün vücudu böyle oldu avuç içi bile. Doktora götürdük ateşe bağlı döküntü dedi.