Birdunyabircennetannesi 3 yaş olmasada 10 aylık oğlum var son 1 haftadır resmen kan kusuyorum. Üst solunum yoluyla enfeksiyonuna yakalandı o bir yandan, atak dönemi sanırım o biryandan, diş başlıyor o biryandan surekli ağlayan sürekli kucak isteyen bir bebe. Burununu yikamam gerek ama ne mümkün biri ağlarken duysa derki işkence ediyolar. Uyuma uyumuyor. Yemin ederim artık oturdum ağlıyorum. Bakın saat 21:46 ben 20:00 da uyutmak için aldım hala uyumadı. Sabah 6 da uyandık. Daha ağzıma bir lokma ekmek dahi koymadim. Bukadarmi zordu ya. Allah ömrümden alsın ömrüne versin. Rabbim yokluğunu göstermesin ama bazen diyorum belli bir yaştan sonra niye çocuk yaptın diye. Artık 20li yaşlarda değilsin kızım diyorum. Bazan dayanamayıp yeter diye sesimi yükseltiyorup. Kafasını göğsume yaslayinca basliyorum ağlamaya
Aptal kadın onun dili yokki kendini ifade etsin niye bağırıyorsun diye. Çok zorlanıyorum tek bakmaktan, destek gorememekten dolayı zorlanıyorum. Biliyorum herkes destekle büyütmedi çocuğunu. Ama 37 yaşında anne olmak zormuş. Ben oğlum için 3sene mücadele verdim. Tedavi oldum rabbim nasip etti. Ama böle diyince yanlış yaptimi fark ediyorum. Anneler bu konuda tek değilimdir dimi. Ben lohusalık hiç yaşamadım ama.sanirim. şuanda yaşıyorum lohusaliği.