benmkzm- Kızım 14 aylık kan değerlerine bakilmadi sağlık ocağından olmuyormuş hastaneye götürmek gerekiyormuş sağlık ocağı şart değil diyo siz 1 yaşinda değerline baktirdiniz mi
benmkzm- benmkzm- bizim sağlık ocağı pek ilginenmiyor 1 yaşinda hangi kontroller var neler yapmamız gerekiyor söylemiyo ben kendim sora sora zor öğreniyorum
Feyzosumunannesi benmkzm- Sağlık ocağında bebek hemşiresi olmadığı için kan almıyoruz dedi bizim sağlık ocağındaki doktor. 1 yaş kontrolumuzde kendi doktorumuzda yaptirdik.
[silindi] benmkzm- Şartt değil mi diyor? Aslında ilk 9 aylıkken bakılması gerekiyor. Ben geç kaldım ve 1 yaşında oğlumun nötropeni hastası olduğunu öğrendim.
seher25 Benim oğlum şuan sekiz aylık ve sekiz ayı dolunca sağlık ocağı kan tahlillerini hastanede yaptırmamı istedi sağlık ocağında yapılmıyomuş kullandığı vitaminler yeterli gelmismi falan ona bakılcakmış sanırım
benmkzm- [silindi] evet ya bizim sağlık ocağı biraz ilgisiz hemsiremiz burnu havada yarın götürürüm inşallah
AEgemm benmkzm- oğlumun değerlerine 6 aylıkken bakılmıştı kansızlık vardı demiri arttırdık. Ara ara kan vermek zorunda kalıyoruz anestezi alıyor o sırada zaten değerlerine de bakılmış oluyor yine
dilberhala1 benmkzm- Bence mutlaka tam kan sayımı yaptırın demir d vitamini ıvır zıvır hepsine baktırın.. gerek yok biraz saçmalamış 12. Aya girince zaten rutin kontroldür hastanede yapılır
benmkzm- yonca03 götürdüm genel dedi doktor çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümunden randevu aldım daha sonucu almadık