hepsineyeterim (15 aylik) Kızlar bebegimi bugün kayinvalideye yolladım 3 saate yakın durdu ben de tabii az bir şey gezdim burnum da tütü resmen eve geldim gelmişler inanır mısınız gram tepki yok umru bile değilim. Sanki beni sevmiyor gibi ne bileyim benden sıkılmış bir tavrı var bugün hiç umrunda değildim babası geldi bol bol sarıldı oynadı bana bunu yapmadı. Aslında çoğu zaman böyledir ama bugün daha da bir nefret vardı sanki. Niye böyle anlamıyorum nerede eksik yapıyor olabilirim. Arada kızıp söylenirim bağırmam ama acaba anliyor mu ben öyle kendi kendime yemiyor içmiyor konuşmuyor falan diye şikayet ederim etkiliyor olabilir mi yoksa kendi huyu suyu mu ya da ben eksik bir anne miyim sorun ne 🙄
Biz3kisiyiz_ hepsineyeterim 2 yaşında kızım benimki de hep öyleydi hala da aynı artık takmıyorum 😂 çünkü bizi hep yanındayız ve biliyorlar bunu , eşim işten gelince koşa koşa gider sarılır oynar resmen modu değişiyor geçen eşimle kızım kv gittiler sabah 11 de evden çıktılar akşam 10 gibi geldiler bir kere bile anne dememiş eve geldi sarılmadi tuttum ben sarıldım 😂
Rez hepsineyeterim aynılar Bacım, kızım 3 yaş, ilk kez dün gece anneannesinde kalmak istedi kendi talebiyle teyzeleri gelmişti hepsi bir arada tamam dedim kalsın, sabah ben de gittim annecim hoşgeldin dedi ve sallamadı beni 😂😂 anneler ah anneler 🤪
Alerjikrinit hepsineyeterim böyle durumlarda şu soru aklıma gelir hep evdeyken beraber aktivite yapar mısınız ?
senkendinideligibiyaptinya Aynı duyguları yaşarken okudum bilemiyorum üstte kalsın içinizi rahatlatacak birileri çıkar umarım
hepsineyeterim senkendinideligibiyaptinya babasına sarılırken ,eve geldiğimde beni görmezden gelirken ağlayasım geldi cocuk gibi hıçkırık hıçkıra ağlamak geliyor içimden.
megazekaa hepsineyeterim bence annelerin çoğunda var bu. Bebeğin daha çok bakımı yemesi içmesi temizliği derken oyuna pek vakit bulamıyoruz bu yüzden onlarda oyun ihtiyacını karşılayacak kişiler varken bizi tercih etmiyorlar. Bence böyle ve gayet normal üzülmeye gerek yok tabi etkileniyoruz ama bizi sevmiyor olamazlar
senkendinideligibiyaptinya hepsineyeterim bende tüm gün benimle sıkılıp ağlarken birini görünce neşelenmesine içerliyorum acaba yeterli ilgi göstermiyor muyum diye temel ihtiyaçlarını karşılıyorum ev işi vs yoruluyorum sanırım ilgilenemiyorum
hepsineyeterim megazekaa evin tüm yükü bizde akşama kadar hem iş hem bebegim elimden geleni yapıyorum ama ne bileyim yine eksik kalıyor yine
hepsineyeterim Biz3kisiyiz_ ya çok üzücü arada sitem eder gibi kötü kalpli bir kızsın sen diyorum kendimi yere atıp ağlıyormuş gibi yapıyorum sırf benimle ilgilensin diye, bu hareketi onun yapması lazım ben yapıyorum sonunda da ilgisini çekiyorum tabii ama ben kendi de beni özlesin arasın istiyorum ama anladığım kadarıyla böyle geldi böyle gidecek gibi 🥲
Biz3kisiyiz_ hepsineyeterim kızlar babaci olurmuş 🙈 ben artık takılmıyorum hiç büyüdükçe anlayacaksınız sizde 😂
hepsineyeterim Alerjikrinit elbette yapıyoruz ama bende aynısı kendime sordum yeterli gelmiyor mu daha fazla mı yapmalıyim diye ama o kadar da boş değilim ayarlicam artık bir şekilde
ekimkizi_ Benim bacak kadar sıpa oğlum 4 bucuk aylık tüm gün bana mızmız babasını görünce sevincten ne yapacağini şaşiriyo sanki işkence ediyoruz evde😀