Fndkurdu nurkaradirek kuzum terletmemeye çalış ince giydir öncelik bide her gün duş ben hametan kullanmıştım geçen yaz fayda gördüm bu şekilde yaparak
nurkaradirek Fndkurdu elimden geldiğince terletmemeye çalışıyorum ama uyurken yine terliyor Denizli’nin sıcağında da vantilatörle idare edilmiyor🤦🏻♀️ Hametan alıp deneyeyim bari teşekkürler 🌸
ZeydsMom erkencikus_ olur bizde de yuzunde oluyordu alninda bide boyun katlarinda. niveanin losyonunu kullandim onunla gecti bi dahada tekrarlanmadi.
zgnat Benim bebeğimde aynı durumda terletmiyorum banyo yaptırıyorum sürekli saf suyla siliyorum ama geçmiyo lütfen yardım tecrübeli anneler 🥰
erkencikus_ ZeydsMom eczacı kortizonlu krem önermiş eşime almadik losyon sordurcam isilik demişler evet
ZeydsMom nurkaradirek ben nivea kullandim . Onunla gecti tekrarlanmadi. Simdi dus sonrasi yuzune boynuna falan vucudunu masaj yapiyorum oyle suruyorum . Ve tertemiz
Fndkurdu nurkaradirek rica ederim canım bizde muğlanın sıcağınla baş etmeye çalışıyoruz umarım fayda görürsünüz
eli391_ nurkaradirek evet bizimkide öyle pipisinde bile isilik çıkmış bezden dolayı hava alamıyor havalar da sıcak. Büyük sivilce çıkmış kasığından