Kızlar merhaba, normalde adetim ayın 1inden 1ine düzenli şekilde olur. Geçen ay doktorumla konuşup doğum kontrol hapına başlamak istediğimi söyledim kendisi bana ilaç yazdı adetin ilk günü başlayabilirsin dedi. Ayın 1i oldu ade olamıyorum 2si 3ü derken erken gebelik testi kaset test hepsini yaptım sonuç negatif sonra gittim kan testi verdim oda negatif çıktı . Bekleyeyim az daha dedim 8. Gün adet oldum ilaca başladım ilacın ismi diane neyse ilk gün içtim aşırı derece baş ağrısı yaptı 4.güne kadar şiddetli baş ağrısı mide bulantısı yaşadım ama söylemişlerdi olur diye en son çiltte şişlik ve kızarıklık oldu bende ilacı kestim doktorla görüştüm iyi yapmışsın kesmekle dedi. Bu süreçte 19 gün kanamam oldu bittiği gibi kadın doğum uzmanına gittim test yaptırdım genel olarak hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi sadece iltihabım için antibiyotik yazdı onu da kullandım. Ve bana derialtı implant önerdi . Eşim buna hiç sıcak bakmadığı için malesef sadece öneri olarak kaldı . Geçen ay 8.gün adet olduğum için bu ayda öyle olur sandım ama ne gelen var ne giden ara ara kasıklarda adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ama sadece beyaz akıntı geliyor asla kanama yok. Dünde doktorumla görüştüm erken gebelik testi yap bakalım ona göre kanda verirsin dedi 3 tane test aldım birini dün birini bugün yaptım ikisi de negatif. Aşırı stresliyim adet olmadığım için değil aile içi huzursuzluklarım olduğu için. Stresten gecikme olması çok görülen bir etken havalardan dolayı da olabilir diyorum ama bilmiyorum bu kadar keskin etken gösterirler mi ?