lceLady Denizinannesi52 Benım de düşündüklerim şunlar 😀🤦♀️ Kısır Kaşarlı tost Menemen Patates kızartması Ve karpuz 🤣 Napim yemek yapmak istemiyorum bugun
babyblogss Denizinannesi52 biz bugün mantı ve semizotu yiyeceğiz tabi o da anca akşama kadar tutar akşam da bulgur pilavı düşündüm netleşirse o da
Denizinannesi52 lceLady bende yemek yapmak istemiyorum hiç kocam turşu kavurması yer ona onu yaparım çocuklara makarna bana da kısmet artık 😂
sek_kahve lceLady yemek yapmak istemiyorsun ama en hasından sofra kurulur bu saydıklarınla 😂 bir peynir ekmek al bitti gitti
momofdragon Denizinannesi52 fırında kabak mücver yoğurt salcalı makarna bu sıcakta yeter de artarrrr 🥵😋
[silindi] Denizinannesi52 hava cok sicak ve asla ugrastirici bisey yapamiycam oyuzden bugunki menum Sarimsakli Yogurtlu makarna ustune kiymali salcali baharatli sos oh mis yalanci manti gibi🤣
HeeSenCokBiliyon Denizinannesi52 köfte patates biber soslayıp fırına atcam bi de pirinç pilavı ben köfteleri hep önceden hazırlayıp tek tek donduruyorum pratik oluyor