Bertug_bebek Kzıalr bebeğim uyurken yanakları ve kulakları soğuk sizce üşüyor olabılır mı? Hasta olmasından korkuyorum.
Brcbdngl Bertug_bebek benim bebeğimin yanaklarını doğru düzgün sıcak göremedm daha. Ama doktorumuz üşümez dedi. Çenesinin altı ve sırtı sıcak olmlı😊
elifzeze Bertug_bebek ben doktoruma sordum kızımın kulakları genelde hep soğuk olur o normalmis ama yanaklarına ve göğsünü kontrol edin ikisinden biri ya da ikiside soğuksa üşüyor demektir
Bertug_bebek mom0989 peki neden yanakları soğuk hatta suan da oyle sırf bu yuzden beşiğe yatmadım üşüyodur dıye yanımda yatıyo
Bertug_bebek Dgndrmz sırtı sıcacık suan gögsu de ılık ama uyurken elleri hep dısarda oldugu için üstünü çok iyi kapatamıyorum kollar dışarıda hep bebiş 4 ay 9 günlük
mom0989 Bertug_bebek canım bizim de odamız 22-23 derece üzerini açtığı için 10 gündür uyku tulumu giydiriyorum içinde de tek kat üst uzun kollu ve alt taytı var. Sen de öyle yap. Yanaklar eller bizim de soğuk oluyor ama göğüsü ve suratı sıcak . Biz de 4 ay 20 günlüğüz
Dgndrmz Bertug_bebek normal canım ben üstünü örtmüyorm uyku tulumu giyiyor elleri bazen sıcacık oluyor bazen buz gibi cocuklar üşümekten cok terlemekten hasta oluyolar canım aman dikkat et
Karacam Benim bebeğiminde yanakları ve alnı soğuk oda ısısı 23 derece elleri sıcak ama bence üşümüyordur
Bertug_bebek Karacam bizimkıde aynışekılde ama elleri dsarsayken sxak yanakları soğuk işte bıde Bı kulagı
Karacam Bertug_bebek oda ısısı 22-24 derece arasıysa bence üşümüyorlardır zaten üstü kalın battaniyeside var