Kelebek_45 yavuzselim5554 ev götürmeyi düşünüyormusunuz bizimde Karlıova ama kışları çok zor geçiyormuş
Goktug80 yavuzselim5554 ben 3 senedir oradayım canım biz de tayinciyiz bu sene ..doğalgaz yok ama kalorifer var merak etme.lojman da var.kisin epey kar yağar yazın serindir Yaylalık yer gibi düşün yani
Nkocak Şöyle söyleyeyim biz uydukent merkezdeydik eşim karlıovaya kiğıya çok gider gelirdi küçük yerler ordaki arkadaşlarımız alışveriş için büyük alışveriş diyeyim merkeze inerlerdi yanımıza
Nkocak Kelebek_45 evlerin hepsi eski diyemem ama merkeze göre imkanları biraz daha kısıtlı ve oldukça yoğun çalıştıkları bir il kışları kar baya yağar bel hizasına geldiğini gördük ama soğuğu asla üşütmez nemli bir havası oluyor sıcağı da tam sıcak
Kelebek_45 Nkocak eşiniz jöh sanırım biz asayişiz çevreden duyduğumuza göre arazi görevleri dışında pek birsey olmuyor dediler ama bilmiyorum yani ev götürüp götürmemekte çok kararsızız en kötüsü doğalgaz olmayışı
zeysel5_6 Kelebek_45 doğalgaz olmayışı etkilemez ki canım olumsuz olarak kömürlü binalar var çokta güzel sıcak oluyordu
Nkocak Kelebek_45 eşim jöhte çalışıyordu sonra albay koruması olmuştu 4 yıldır o şekilde idi arazi dışında pek birşey yapmıyolar doğru çoğu zaman arazideler hafta sonu bile görev bitmiyor
yavuzselim5554 Goktug80 ya çok araştırdım bir türlü ev bulamıyoruz siz nasıl buldunuz yada tayinci arkadaşlardan bize yardımcı olabilecek var mi
ikiprensannesi12 Goktug80 kız orda mısın bende gelecem 1haftaya nerde oturuyorsun adın ne gelınce nasıp olursa tanışırız
Kelebek_45 Goktug80 lojman dediğiniz eski tokiler mi yani hiçbiryerde kiralık ev bulamıyoruz suan karlıovadayız