Tekbenimsucumguzelolmakdemi Evet anneler ben başlatıyorum Alttaki bugün bebesi yüzünden günlük kahve dozunu alamadıı😬😅
myarenb Tekbenimsucumguzelolmakdemi tutmadı ay çok şükür benimki bebe değil artık o yüzden öyle bi sorunum yok ama ev işlerinden fırsat gelmedi 😂 Alttaki akşam ne yemek yapsam diye düşünüyor 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sek_kahve Allah olmayanlara versin bacım😅🤲 Alttaki anne annesine uzak, kaynanasına yakın oturuyor
eflin_bebe NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tuttu 😂 Alttaki anne çekirdek ailesiyle güzel bi tatile gidecek
[silindi] yirmiikikasim23 yok kiz yemegim hazir bile tutmadi😄 alttaki anne aksama ne yemek yapsam diye dusunuyor😉
lceLady [silindi] Kesinlikle ne yapsam diye düşünüyorum🥴👌😅 Kaşarlı tost, patates kızartması, kısır arasında gidip geliyorum Kolaya kacıyorum 😀 Alttaki bayan havaların sıcaklıgından dert yanıyor olabilir 🤪
usenmedimyaptimbirvelet lceLady tutmadı isterse 50 derece olsun sonuna kadar yazcıyız🫠 Alttaki çamaşırları birikmiş dağ olmuş
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala usenmedimyaptimbirvelet isterse 50 derece olsun Ciddi olamazsın :((( abooo kız yanıyoz, pişiyoz yaaa
usenmedimyaptimbirvelet lceLady hahahahahaha yemin ederim benimki öyle bakim benden başkası da var mı diye fjfjdkdk
Damla_eflin Nik_mik_yok Ağrı’da bir ekvator canım 😄 Sürekli yağmur ve şiddetli rüzgar. Kışlıklari kaldırdım diye sevindim derken tekrar kışlıklari çıkardım.😄