gocmenki Kızlar selam bayramda tatile gidicez ama afet bayrama denk geliyor eşim kolay kolay izin alamıyor işyerinden. O yüzden bu tatili iyi değerlendirmek istiyorum denize girmek istiyorum adet geciktirici hapın zararları var mı etki ediyor mu doktor yazmadan veriliyor mu
myarenb gocmenki en son reçeteyle veriliyordu, sağlık ocağı yazıyor Ben 3 defa kullandım sanırım tatile denk gelmişti benimde, bi yan etki yaşamadım ama saati saatine için, unutursanız hemen kanama başlıyor
Lilybaby gocmenki emziriyorsanız içemezsiniz ama ben de bi kez kullanmıştım sonrasında adetim çok ağrılı olmuştu onun dışında bi yan etki hatırlamıyorum. Sadece bu tarz hormon haplarını çok nadir kullanmak lazım
defneelinaa gocmenki ben 10 gün kullandım hiç bi zarar görmedim güzel kesti benimkini neden mi çünkü hamileymişim zaten 🤦🏽♀️bunuda öyle öğrendim ama daha öncede kullandım ben sıkıntı yaşamadım😂
gocmenki myarenb adet başlamadan kac gün önce başlamalıyım acaba ya yarın yada diğer gün olucam galiba hissediyorum
One-life gocmenki ben seneler önce aczaneden almıştım doktorun yazmasına gerek yok ama bir sonraki ay inanılmaz ağrılı kanama yapıyo. Bi daha da kullanmadım zaten tampon kullansanız daha sağlıklı.