Ynccelikaktas Kızım dört aylık kan ilacı başladık iki gün icirdim kakasinda kırmızı pul biber gibi parçalar vardı. Acaba kan ilacından mi oldu yaşayan varsa paylaşabilir mi
YagmurunAnnesi Ynccelikaktas Tesaduf müdür bilmiyorum. Bizde pazartesi başladık kan ilacına su an altini degistirdigimde benek benek kanlar var. Tekrarlarsa götürecem doktora bende. Senin bebeginde gecti mi canim
Alp YagmurunAnnesi arkadaşlar korkmanıza gerek yok. O gördükleriniz de kan değil zAten. Kan ilacı vücut bir süre alışana kadar kakanın rengini boyuyor. Takriben bir hafta falan sürebilir. Endişelenmeyin. 🙏 İlacı verirken sağlık ocagındakiler uyarmayı unutmuş olmalı.
Ynccelikaktas YagmurunAnnesi ilacı vermeyi kestim iki gündür vermiyorum normal kakası şuan kırmızılılar yok . İlk gördüğümde kan sandım öyle korktum ki
Alp Ynccelikaktas MerveErginal Normalde 6 Aydan sonra kan ölçümü yapıp ona göre verilmesi gerekiyormuş. Erken kullanımı karaciğeri etkiliyormuş. Benim aldığım gibi duruyor. Kullanmadım. 6 Aydan sonra kanına baktırıp öyle vermeyi düşünüyorum.
MerveErginal Evet aynı şey bizde de oldu birde kabız yaptı bizi bende doktor kontrolünde kullanmayı bıraktım bu ay kan testi yapıp öyle verecek doktor
Ynccelikaktas Alp bende öyle yapayım demek ki bebeğin vücudu tam işlemiyor kan ilacını yoksa niye kakasinda olsun .
MerveErginal Alp aynen Biz bu ay 6 aylık oluyoruz o yüzden onu bekliyoruz sonrasın da doktor ne önerirse onu kullanacağız