ipekgumen1 Slm hanımlar oğlum geçen yıl İstanbul Zeytinburnu arel Üniversitesi kazandı fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümünü Bakırköy’de yurt bulduk oraya yerleştirdik tabi yurtta yemek çıkmıyor ve çocuk sürekli dışardan hazır fast food hazır yemek yiyor o yüzden bu sene 2. yılımızda ev kiralamaya karar verdik 1+1 olarak ama bazı semtleri kötü diyorlar okulun çevresinde hangi semtlerden ev bulabiliriz Zeytinburnu çevresi olarak avcılardan bakıyor oğlum genelde bina yaşıda 25.30 yıllık eski binalar Küçükçekmece Bahçelievler falan sahibinden bakıyoruz bulduklarımızdan bazılar aile apartmanı diye erkek öğrenci istemiyorlar yurtta haziran sonuna kadar kalma hakkı var sonrası eve çıkacak biz kendimiz Denizli’deyiz okul bitince gelmek istemedi oğlum iş buludu çalışmaya başladı yaz döneminde çalışıp İstanbul’da olucak
sek_kahve ipekgumen1 yani avrupa yakasında arıyorsunuz sanırım oraları bilmiyorum ama iyi kötü fark etmez İstanbul’da kiralar her yerde yüksektir zaten, bunu ifade edebilirim en azından 🙏
tekbasimabakiyorum ipekgumen1 Küçükçekmece Yeşilova Mah, Cennet Mah, Soğuksu Mah buralara bakabilirsiniz. Avcılar için Reşitpaşa Mah, Ambarlı Mah bakabilirsiniz (Armağan Sitesi, Gözde Sitesi)
alinduhatg ipekgumen1 Avrupa yakasını çok bilmem ama kıralar çok uçuk ev sahipleri durmadan zam yapıyor veya direk çık diyor aidat elektrik su dogazlgaz mutfak masrafı bunları hesaplayıp yurtla karşılaştırma yapın bende kardesım Avrupadan Anadolu’ya geçiyor yurt ucuz çünkü kiralar aldı başını gidiyor
ipekgumen1 deleted20517 39 yaşındayım 😂 20 yaşında 16 yaşında 2.5 yaşında 3 oğlum var 3.süpriz oldu bize ☺️
ipekgumen1 alinduhatg yurtta yemek vermiyor işte o sıkıntı oluyor sabah kahvaltı veriyor oda doğru düzgün bişey çıkmıyor zaten akşam yemeği yok oğlum en azından kendi yapabiliyor yemek o yüzden ev istedik düzenli yemek yesin istiyorum çoğu şeyi mutfak ihtiyaçlarını burdan karşılayabiliriz
coraplarheptek ipekgumen1 Zeytinburnu tarafında bakmasın resmen uyuşturucu satıcısı dolu bir semt oradan Yedikule den kaçıp avcılara taşındık öyle soyliyim bende Biruni mezunuydum zor attım kendimi o semtten
cemreninannesi_ ipekgumen1 çapa taraflarında nispeten daha uyguna daireler bakabilirsiniz. Hem öğrenciler çok hem merkezi . Bakırköy Yenimahalle de bakabilirsiniz. Zeytinburnu bölge bölge güzel semtlere sahip hem okuluna da yakın olur ama veliefendiye doğru iç taraflar da değil. Uyusturucu ne yazık ki her semtte 🤷🏼♀️