camlicagizem Oğlum bugün tam 3 aylık eller hep ağızda ellerini öğrendiği için biliyorum ama üst damağı ellediğimde sertlik var bu kadar erken diş olabilir mi? Kızım 6 aylıkken çıkarmıştı.
sugarmomy camlicagizem benim bebeğiminde 3 aylıkken başladı . Şuan 5 ay 15 günlüğüz hala devam ediyor diş kaşınmaları. 3. Ayda başlıyormuş genelde sancılanmaları
camlicagizem sugarmomy Çıkan diş var mı peki 2 aydır böyleyse? Çok erken çünkü ha deyince çıkmaz inşallah
sugarmomy camlicagizem hayır hala çıkmadı ama alt damakta belirgin minnak diş var 😂😂 uzun sürecek sanırım çıkması
Aleynaslan96 Benim bebeğiminde 3. Ayında başlamıştı çok fazla akıntısı oluyordu elleri ağzındaydı herşeyi ağzına götürüyordu dişleri 7. Ayında çıktı
camlicagizem Aleynaslan96 İçim rahatladı biraz daha sancılı süreç kimi bebekte sanırım peki parmağınızla baktığınızda sertlik var mıydı?
Aleynaslan96 camlicagizem ilk zamanlar yoktu son 2 ay kala yeri belirginleşti beyaz görünüyordu huzursuzluk vs oldu sonra patladı dişin ucu çıkınca rahatlıyor bebekler zaten
camlicagizem Aleynaslan96 işte bizdede son 4-5 gündür huysuzluk var beyaz ve kabarık duruyor içinde sertlik var umarım bu kadar erken çıkmaz