Merhaba kızlar okdar boşlukta ve mutsuzum ki sizden akıl almak istedim ben çalışan bi anneyim cumartesi de dahil olmak üzere yarım gün çocuğuma annem ve kayınvalidem bakıyor eğer eşim evdeyse eşim bakıyo eşimde nöbetli çalıştığı için onunda boş zamanı oluyo annemde çalıştığı için nöbeti olmadığı günler hep annemde hatta daha çok annem bakıyo oyğzeen ona aşırı düşkün eşime çok düşkün kayınvalideme okadar değildi şimdi onada öyle ama bana değil eğer herkes varsa beni istemiyor sen git diyo vuruyo uyuyoruz diyelimki beni görsün baba diye ağlıyo ama kimse yoksa bana geliyo gülüyrouz oynuyoruz beni herkesten daha az görüyo onunla oynamaya çalışıyorum güldürüyorum ediyorum ama yinede birileri varsa bana gelmez annem varsa hele hiç gelmez ben ilk başlarda bazı şeylere hayır diyodum dolabı açıp dökmesine falan ama artık onada yok demiyorum ne yaprsa ona bakıp gülüyorum olsun temizleriz diyorum ama yok yinede şöylede düşünüyorum kızıyorum diye bana küsüyosa diyorum ama babamda çok kızıyo duvarı boyamasına falan herşeye kızıyo ediyo ama onu görünce de dedem diye sarılıyor neyapcağımı bilmiyorum lütfen bana akıl verin psikoloğa falan gitsem sordum akıl aldım oynayın çocukla diyo oynuyorum zaten ama yok düzelir mi acaba ilerde