merhaba
benim eşimin sperm değerleri düşük bize doktorlar normal yolla cocugunuz olmaz dediler tüp bebek direk zaman kaybı olmaması icin dediler bizde kabul ettik transfer covid yasagına denk geldi 2 ay ertelendi o ara dogal yolla gebelık elde ettim ama malesef pıhtılasma bozklugum varmıs 9 haftalıkken kalbi durdu birkac ay snra doktor bir embrıyon vardı onu transfer edelim dedi oda kmyasal oldu onun ustune 5 ay sonra dogal yolla tekrar gebelık elde ettim pıhtılasma icin de iğne kullandım cok sukur kızım suan 2,5 yasında ama biz ikinci bi cocuk iicin agustos 2023 ten beri korunmuyoruz yani yumurtlama gunlerini vs herzaman değerlendiremedik tekrar doktora gitsem tüp bebek dicekler yaptrmak istemiyorum cunku 2 kez dogal yolla gebelık elde ettim sizce ne yapaym bekleyeym mi bn en son hpv ve smear testi icin gittigmde bi skntı yoktu ultrasonda bilemedm sorun eşimin değerleri sanırım :/ insanlara cok snir oluyorm ılk bebegm icin zorlu sureclerden gectm bliyolar sorun oldgnu ıkncı cocuk dusunmuyomusunz vs sureklı ustumdd baskı yani bana sormayn bari Allahnısteyene versn diyerek artk soylemıyorm kmseye cnku ılk bebekte cok skntı cektık acıyarak bakıyolardı bıktım öyle bakılmasndan