Zemrekaan Bebeğim 8 aylık park yatağa geçiş yaptım bebeğim yastıksız uyuyor ama bana rahat değil gibi geliyor yastık koysam da yatmıyor yada yastığı küçük geliyor yastık kullandınız mı yada ne zaman kullanmaya başladınız
buseyrdmc Zemrekaan 14 aylık hala kullanmıyorum sadece hasta olduğu zaman öksürük krizine giriyor kafası dik dursun diye o dönemlerde kullanıyorum onun dışında asla yastık kullanımı yok
durununannesi777 Zemrekaan bebeğim 19 aylık hala kullanmıyorum doktorlar iki yaşından önce önermiyorlar zaten bana da yastıkla yatınca rahatsız olacak gibi geliyor
Ebruliiiiii Zemrekaan kızım 20 aylık hala kullanmıyoruz yastık doktorumuz 2 yaşına kadar önermiyoruz demişti
alinduhatg Zemrekaan 21 aylık halen kullanmıyorum kullansam da yatmaz zaten deli gibi yatağın ıcınde geziyor 😂
Blackeagle Zemrekaan oğlum 4 yaşında yeni yeni yastık kullanmaya başladı doktor kullanma demişti bizde koyuyorduk ama düz yatmayı daha çok sevdi sanirim ilk uyurken yeni yeni yastıkta uyuyor ama sabahına yastıkta uyanmıyor deli yattığı için kızım 6 aylık ona da kullanmıyorum doktor öneriyormiyorum dedi
selinbati Zemrekaan ben kullanıyorum oğlum 6 aylık. Ama yastığı sadece kafasının altına koymuyorum üst gövdesiyle beraber yastığın üzerine koyuyorum. İlk zamanlar reflü yastığı gibi o şekilde kullanıyordum şimdi de aynı şekilde devam ediyorum. Bazen yastıksız bazen yastıkla uyuyor her iki türlü de rahat ediyor.
selinbati selinbati kullandığım yastıkta bebek yastığı değil bu arada baya ince ama normal bizim kullandığımız yastık boyutlarında. Beşiğinin içine tam oturuyor
Zemrekaan selinbati bende öyle birşey düşündüm. Yastıksız çok deli yatıyor nefes alamaz diye korkuyorum
selinbati Zemrekaan yani tercih sizin. Ama yastıkla dönmesi daha rahat oluyor yana falan. Bence gündüzleri bi gözlemleyin duruma göre gecede yastıkla yatırırsınız