medinekaplan Kızlar 2 hafta oldu spiral taktıralı ilişkiye girdik eşimle ama kanamam çok yoğun normal mi
Annekuzusu_23 medinekaplan hayır değil hasta olmadıysan eğer Bi doktora git kanama olmaması lazım spiral kaymış yada yırtmış olabilir
Premseskolar medinekaplan durumu bilmiyorm gecmis olsn spirali devlettemi taktırdınz özeldemi ve devlette ise devlet karsılıyormu karsılamıyorsa ücreti nedir bilhassa hormonsuz icin sordm markaları flan önemlimi hangi marka olmalı aydınlatırmısınz rica etsem
buseyrdmc medinekaplan ben bir cesaret edemedim çok acıyor mu? Ben narkozsuz taktırırsam o an tansiyonum düşer bayılırım bu yüzden narkozla taktırmak istiyorum
Premseskolar medinekaplan peki bi soru dha sorabilirmiyim kadn dogumdan randevu aldm yarn icin suan reglm o bölüm takıyor dimi
Brownintens buseyrdmc Yok canım acımıyor Ben de geri gidecektim korkudan da içerideki Kadın dedi ki gelmişken takdir dedim niye gideceksin Nedim abla ben gidiyorum vazgeçtim😃😁🤦♀️
medinekaplan buseyrdmc benimde hipertansiyonum var cnm önce hayır dedim doktorum sprey sıkıp uyusturacam dedi bende tamam dedim 3 dk bile sürmedi sadece taktiktan sonra adet olacak mış gibi bir ağrın oluyor 2 veya 3 gün sürüyor benimde ilk deneyimim