Orkidemm Koltuk - 3lu 2li 1 1 tekli Konsol- Yuvarlak masa sandalyeli 1 beyaz dolap 1 tek kişilik yatak ( sıfır) Yer istanbul Fatih
Orkidemm Sinemis- illaki spotcuyada danisacagim ama burayada yazmak istedim belki almak isteyen olursa diye. Uygun fiyatlı verecegim icin.
Cnsakf Kelebek02 valla hem bana çok yakınsınız hemde çok güzelmiş bende almak istiyorum ama koycak yerim yok 😭😭😭
Orkidemm Fmagn canim bazali 0 zaten 1500 alindi evi kiraya vereceğiz hemde alacak kisinin isi görülsün 600 tl. Henuz foto yokta yukarı katimda kayinvalidemin evinde pazar gunu fotoları cekcem.
Orkidemm Sasah1441 yatak icinde yatagiyla beraberdi. Koltuk icinde gerçekten temiz bellona. Valla fiyatları gayet uygun tuttum bacim burayada sorayim dedim hanımlara ilgilenen olursa amenna yoksa can sagolsun. Zaten spotcu cagircam haftasonu. 🙋♀️🍬
Masalserin2019 Kelebek02 owww balıkesir ben bi o kdarda nakliyat tutar keske burda olsaydın yarın alıverseydim :)
Orkidemm Fmagn canim pazar günü çekeceğim fotolarini anahtar görümcemdeydide getircek ondan suan foto yok. Buraya yuklemeyide bilmiyorm foto isterseniz o zaman instagramdab atarim
Sasah1441 Orkidemm iyi yapmışsınız tabi belki birinin işine yarar dediğim gibi Ankara olsaydı ben bakardım ☺️