balacey1 Anneler bebeğim 6,5 aylık.. dünden beri kulağını çekiştiriyor ve saçlarını yoluyor. Gece ağlayarak uyuyor gün içinde ise oldukça huzursuz.. aranızda yaşayan var mı? Diş olabilir mi? Diş ise tahmini ne zaman çıkar?
Adasmom_ balacey1 bizde 6 ay 10 günlük 2 diş çıkardık Şuan 6 ay 20 günlük hala saç çekmeye devam kafasında saç kalmadı canı acımasına rağmen hala diş sancısı devam. Salatalık ve havuç devam ediyorum soğuk soğuk artı ayrılık kaygısı eklendi yanından çıkamıyorum.
aysegul_my balacey1 kizim 7 aylik 3 veya 4 gündür saçini cekio mamasini icerken veya uykusu cok gelince yapio tutuyorum elini yapmasin die ya
askbebegimmbenim balacey1 bizimde aynıydı bugün ilk dişi cikti çok şükür. 3 4 gündür iyiydi yine huzursuz dişten öbürü de çıksa bı rahatlayacagiz. Dişten canım şimdi 6 ay 27 günlük gelmek üzeredir sizinde
Zemrekaan balacey1 ah bizde böyleyiz kulak diye doktora gittik damakları kalındığı için dedi bir hafta içinde dişi çıkardı
GulserenKayra Dişi geliyor oğlumda öyle her diş öncesi bu saydığınız hareketleri yapıyor. Dişin ne kadar sürede çıkacağı belli olmuyor ya böyle belirtisi olup geç çıkan da oluyor hemen bir hafta da çıkan da oluyor.
_YanakReisinAnnesii balacey1 hepsi diş gelirken olabilen şeyler. Ama ne zaman çıkarır bilemiyorum. Kimisi belirtilerden hemen sonra çıkarıyor kimisi de birkaç ay bu şekilde gidiyor. Benimki birkaç böyle giden taraftaydı 😬ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi 🥲😂
NoOne balacey1 diş de olabilir kulak enfeksiyonu da. Önce doktora götürün kulaklarında bi şey yoksa doktorunuzun önerisiyle tetagil verebilirsiniz