1cocuksevdasi Veya dış çektirmek yakın zamanda yaptıran var mı artık dişlerim çok agriyor parol ve karanfil yağından başka bişey kullanamıyorum dişlerimi yaptırmak istiyorum
Deletedmom_110 1cocuksevdasi dolgu 1.500 2 arasıdır çok geçmiş olsun ilerlemeden yaptırın kanal daha zor
_YanakReisinAnnesii 1cocuksevdasi her il de ve dişçi de fiyatlar değişiyor. Kardeşim yakın zaman da 3 bin tl ye kanal tedavisi yaptırdı. Dolgu da muhtemelen 1500 falan bandındadır sanırım.
1cocuksevdasi _YanakReisinAnnesii küçük ilçede oturuyorum ama sanki Paris’de yaşıyorum öyle bi memleket uçuk kaçık fiyatlar teşekkür ederim
Karamgurme 1cocuksevdasi çok geçmiş olsun klinikten kliniğe değişebilir ama çektirmek bin TL civari dolgu da 1500-3bin arasıdır diye düşünüyorum ben kanal +dolguya 5600 vermiştim Ocak ayında geçen yıl da diş yaptırmıştım araya bir yılbaşı girmişti anında yükselmişti fiyatlar. Diş ertelemeye gelmiyor
niloya94 İle göre değişir tabi ama ben izmir çeşmede özel bir klinikte kanal tedavisine 5500 diş çekimine 1500 verdim
Karamgurme 1cocuksevdasi evet tek diş ama biraz sıkıntılı bir diş ti devlette ki doktorlar ben yapamam dedi direkt
tugceo92 1cocuksevdasi bikac ay önce yaptırdım. Bir-kac ay dediğim 3 ay falan olmuştur. 3 dişime yapıldı toplam 6bin ödemiştim . 2000di yani bir diş çin
Aysun1981 İstanbul Nişantaşı dolguya 3500 ödedim, bi tane daha dolgu var yaptırmam gereken.. iyiki kanal tedavisi gerekmiyormuş dedim 😩
seyma10 3500 liraya kanal tedavisi yaptırdım dolgu gibi imkaniniz varken beklemeyin kanal tedavisi cok zor oluyor
1cocuksevdasi seyma10 kanal tedavisinde dış nasıl olursa öyle yapliyor tam bilgim yok devlete gittim dolguları ve çekilcek olanları söyledi hiç kanal demedi. 1 tane dis çektirdim aslında devlette yaptırasım var onda da sıra bulmak zor oluyor o yüzden özele gitmek istedim