NalanNil Evin her yerinden çıkıyor ne yaptıysam bitiremedım şu karıncaları bebeğım emekliyor peslerine takılıyor ağzına atmasından korkuyorum karıncaların gelmemesi için kesin çözümü olan var mı anneler gerçekten bıktım bi bitmediler
Theodora NalanNil Migros’ta satilan karinca yeminden alip oglunuzun ulasamayacagi yere koyun 2 gunde hepsi yok oluyor bir dahada olmuyor. 3 ay etkili yaziyor uzerinde ama ben gecen yaz basi koydum hâlâ duruyor koydugum yerde ve sifir karinca. Benim evim bildiginiz yuva gibiydi oyle cok vardi ve her yerdeydiler tiksiniyordum artik🥴
yavrupotuncek NalanNil canım direk ilaçlar yada tek seferde bitirebilecek bisiler yap öyle yakma falan eziyet ederek öldürme karınca çok kötü insanı iflah etmiyo çünkü
hasmelad Ben de kimyasal kullanmadan göndermeye çalıştım ama olmadı Eşim aktardan tuz gibi serpilen bir ilaç almış Bazı noktalara serptim Gelmediler bir daha çok şükür
NalanNil hasmelad onu bende duydum ama bebegım emeklıyor korkuyorum hep peşindeyim ama riske atamam teşekkür ederim
NalanNil Theodora oğlum yok kızım ☺️benim evde öyle suan cinnet geçireceğim bu link attığınız mıgrostamı var ?
NalanNil yavrupotuncek Allah affetsin yıkıyorum gidiyor başka yapabilecegım bisey yok tebeşir iyi geliyor du ama ertesi gün yine oluyor devamlı bısey bulmak lazım
Irmakk1 NalanNil bende bi ilaç var tuz gibi serpiliyor gece çocuk uyuyunca serpiyorum köşelere sabahta supuruyorum hepsini bir daha gelmiyorlar tamamen kayboluyorlar
Theodora NalanNil evet migrosta😁 niye oglunuz yazmisim hic bilmiyorum vallahi benim ki erkek ya ona gitmis aklim galiba😅😅😅
yavrupotuncek NalanNil yok onlar önemli değil de kimisi eziyo yada yakarak olduruyo falan aman işkence çektirerek öldürmeyin de gerçekten o çok kötü