irosiva Kızlar selam bizim arabamız eski model olduğu için osfix bağlantı yeri yok daha önce arabasına isofix bağlantısı taktıran oldu mu ve İlla isofix taktırmalı mıyım yoksa isofixsiz oto koltuğu da emniyet kemeriyle bağlamada işimi görür mü ne diyorsunuz
Seyyahfener irosiva merhaba aynı durumu yaşıyoruz mecburen isofixsiz aldık çünkü onu taktırmak basit bir iş değilmiş malesef emniyet kemeriyle bağlanan besafe comfort modelini aldık gelmesini bekliyorız inşallah bebeğim durur içinde uzun uzun model araştıramadım arkadaşımın da tavsiyesiyle onu aldık bakalım inşallah sorunsuz gelir
Uykusuz-annee irosiva bizde isofixli hemde emniyet kemerle bağlanandan aldık hem emniyet kemeri ile baglicaz arabayı değiştirince isofixi kullanırız artik
Deniz3551 irosiva izofix aparatlari satiliyor.230 350 lira arasi degisiyor diyatlari.cok kolay bi sekilde takiliyor koltuga.bir onceki arabamiza almistik
hunilimomy irosiva bizim arabamizda da isofix yok ama aparat aldik ve oto koltugumuz isofixli o şekilde kullanıyoruz
irosiva Seyyahfener yani b3mce aslında emniyet kemeri koltuğu tuttuktan sonra koltuk da 5 noktalı kemer sistemiyle çocuğu tutar diye düşünüyorum
-_-hUysUzvetatlikadin irosiva eşin ne kadar aksini söylese de bizde de isofix yok ve üç dört tane ustaya sordum ayrıca böyle araba tamiri ile ilgili bi forumda da okudum hepsi yine siz bilirsiniz ama orjinalinde yoksa çok çok iyi bir kaynakçı bulup taktırın yoksa aslında basit iş hem parçası da ucuz ama işçilikte olayı dediler bizimde o kadar çevremiz olmayınca yaptırmadık
Mazikeen irosiva bizimde 2004 model arabamız vardı izofix bağlantı yeri yoktu intenetten kendim aldım bağlantı demirini kapootacıda taktordım orijinalinden farksız oldu asla izofix olmadan kullanmayın nacizana önerim izofix olmayanlar ceza yememek için başka hiç bir manası yok 15-20 dakikalık bir işi var kaportacıda hepsiburadadan almıştım ben
Mazikeen irosiva yanlış hatırlamışım trendyolmuş atıyorum şimdi linki ben 600 e almıştım ama 14 ay geçti üzerinden 1400 e çıkmış