Ozge9310 Kızlar 5 ay önce sezeryan doğum yaptım . 40 gün reflü oldum. Daha sonra 4.ayda ilk defa regl oldum . Sütüm kesildi. Bu ay 1 hafta gecikti maalesef olamadım. Hamilelik test yaptım negatif . Acaba böyle düzensiz gören var mı ?
yaren317_ Ozge9310 aylardır düzenli olan adetim benimde bu ay bir hafta geçti hâlâ olmadım kan testi eczane testi hepsini yaptım negatif ve hâlâ olmadım düzensiz veya mevsim geçişi etkilemiş olabilir diye düşünüyorum
muhammedinannesise Ozge9310 aşkm bu ay herkesin öyle oldu ben test pozitif görmeme rağmen kanda negatif oldu ve adet oldum😀
Ozge9310 yaren317_ Haklısınız olabilir bende tedirgin oldum hemen test yaptım 😥 Zaten Doğumdan sonra 40ımıza kadar olmuştum onun üzerine sadece 4.ayda oldum oda azdı şimdi hiç olamayınca sizlere sormak istedim teşekkür ederim 🙏 Bir kadın doğumcuya gitme vakti geldi artık
hfsgltn Çok normal 1 seneye kadar ben normal doğum yaptım 6.ayda oldum sonra bi oldum olmadım düzene girmemişti bende çok test yaptım suphelenip ama düzene sonradan giriyor
bilgemm Bende doğum yapalı 9 ay oldu düzensiz devam ediyor 5, 6 gün gecikmeli oldum bu ay 16 gün oldu hala olmadım testte yaptım negatif çıktı ama hala şüpheleniyorum
Ozge9310 bilgemm En kötü kanda baktır canım baksana herkes bu ay sıkıntı yaşıyor bir hafta daha bekletip bende kanda baktırıcam artık psikolojim bozuldu
muhammedinannesise Ozge9310 kesinlikle aşkm mevsim geçişlerinde çok yaşayan oldu ben de gebelik istiyordum Bi iki gün kala test yapa yapa psikolojik baskı yaptığım için ertelendi sürekli şükür oldum bugün inşallah sende olursn
Ecekus_mom Benim de bu ay gecikti bir haftadır olmuyorum. Geçen ay da gecikmişti test yapmıştım sonrasında adet oldum. Şimdi test yapmak istemiyorum gelir diye ama bu şüphe beni sürüdürüyor :( ben her ay aynı stresi yaşamak zorunda mıyım ya :(
Ozge9310 Ecekus_mom Sanki beni tarif ettin psikopat gibi durmadan test yapıyorum doğum yaptığımdan beri 😂
Ecekus_mom Ozge9310 ay gerçekten artık sinirlerim bozuldu, her ay aynı kaygıyı çekmek zorunda mıyız Vakitlice gelse biz de kafamıza takmasak süper olur aslında 😂
muhammedinannesise Ecekus_mom aslında kafaya taktığımız için erteleniyor test yapmayı bırakın olmaz benim doğum yapalı ilk kez bu ay öyle oldu genelde olmaz ı da bu ay acaba gebelik var mı şüphesiyle
Ozge9310 muhammedinannesise Çok haklısın psikolojik tamamen gebelik isterken de yaşardım bazen böyle ne yapalım beklicez artık 😂