jasminegms Bebeğim 27 günlük ama prematüre doğdu yani anne karnında suan tam 40 haftalık . Gündüz güzel uyuyor hiç huysuzluk yok gece saatlerce emmek istiyor 5-6 saat uyumuyor koyunca uyanıyor ne yapmam gerekiyor
aura_meselesi_bu_sekerim jasminegms yenidoğan olduğu için suan gece gündüz ayrımları yok Binsure sonra da geceleri uyuyup gündüz uyanık kalacak
sekerportakali9 jasminegms havalar sıcak kalın giydirildiklerinde de huysuz olabilir uyuyamaz. Klimanız yoksa bulunduğunuz yer sıcaksa zıbınla falan yatırın
jasminegms sekerportakali9 zıbınla yatırıyorum aslında. Gündüz cok uyuyor onunla alakalı olabılırımı. Kundak yapıyorum ellerı kapalıyken durmuyor yüz üstü güzel uyuyor ondanda korkuyorum
sekerportakali9 jasminegms yüzüstü uyuyorsa gazdır ama yüzüstü çok tehlikeli gerekirse uyumam yüzüstü yatırmaktansa. Kundak yinede çok sıcak tutar ama terleyemez o daha çok küçük. Gündüz çok uyuyarsada olabilir dicem ama yenidoğanlar zaten çok uyur. Bana gaz gibi geldi
gurbetteanne10 jasminegms benim bebeğimde öyle ya gündüz uyuyor ya gece yüz üstü yatırdığı hızda mutlaka yanınında olun Allah korusun çok tehlikeli