baharbekirefe Arkadaşlar mrb benim yenidoğan bebegimde Pfo var dedi yani açıklık var dedi kardiyoloji doktoru başına gelen varmi ne zaman kapanır hiç bu durumu yaşayan varmi kafama çok takılıyor canım sklyor
nadidelifora baharbekirefe merhaba. Benim bebeğimde de var. 6. Ayda gittik kapanmamış demişti Dr. İki üç yaşında kontrole getirin önemsiz dedi. Kuzenim kalp damar cerrahi ona sordum oda önemsiz olduğunu bazen kapanmayabildiğini hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi . Çoğu insanda vardır farkedilmez bile dedi. Sağlıkla büyüsün 🌸
Asel3504 baharbekirefe korkmayın 29 yaşında biri olarak Asd pfo teşhisi aldım kalbim delik hala herhangi bir sorun teşkil etmiyor geçmiş olsun
Betuldogan Bizde de vardı ayrıca 2 tane de delik vardı şu an 1.5 yaşinda pfo ve 1 delik 4 aylıkken geçmişti diğeri de yavaş yavaş küçülüyo korkulacak bişey değil çok rahat olun 🥰
baharbekirefe Betuldogan Bizde sadece patent formen Ovale doğru yaziyor raporda 4gunlukken gotrduk bir hafta sonra tekrar çağırdı kapanmamış hala dedi 15gun sonra tekrar gelin dedi yakın takip edelim dedi doktorda kapanmasını bekliyordu ama kapanmadı öyle olunca bende çok kafama taktim inşallah bizimki de kapanır
Prensimm nadidelifora merhaba bizimde pfo var 1 yaşına geldi kapanmadı doktor iki yaşında gelin dedi acaba siz naptınız kapandı mı?
Prensimm hassasanne3 yok çok şükür kapanır dedi kapanmasada onun hayatını olumsuz etkilemez demişti. Sizde ne tür delik var