SweetMom__ Ay ben çok heyecanlıyım kaynamama denizde yuzmeyi ogreticem oğlum için akida kurbanı kesilecek yanı yüzmeyi öğretmek için sabırsızlanıyorum😊 Bu bayram çok zevkli geçecek şimdiden planları yapıyoruz sizler ne yapacaksınız canlarim😄
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala SweetMom__ 4gün boyunca kaynanalarla yüz göz olmamak , çok güzel Bayram geçirmemiz dileğiyle 🫶 🫶🫶🫶
gencmom_ SweetMom__ sabah kalkıp kaynanama geçicem onlar et işleri olur zaten Sonra benim tarafıma geçip etleri dağıtıp ufakta olsa kavurma yaparız sonrası boş eşim gece 12 de gelicek çalışıyor
Meli1 SweetMom__ kaynanamlarla gorusmuyorjm arife den annemlere gecicem kurban kesilecek evin onunde esm etleri yukari cikarinca beni arayack almaya gelivek ole
Honki_Ponki SweetMom__ Her zamanki gibi bayramda köyde olacagım üçüncü günü dönüş yaparız zaten birde kınamız var ona gidermiyim yetişirmiyiz bilemiyorum anneme gidemiye bilirim🥺 belki eşimin köyüyle aynı gün bayram ay herşey üst üstte geldi bu bayram 😒
Eylul301023 SweetMom__ perşembe yazlığa gidicez kayinvalidemlerle pazarteside oğlum eşim ben yani ailecek Bodrum’a gececegiz 😂
Meri-Mel SweetMom__ Bayramda evdeyiz annemleri ziyaret ederiz kurbanlarımiz yurt dışında kesilecek bu yıl eşim de ben de kesiyoruz Allah izin verirse o güne ulasirsak makbuzlarin mesajı geldi iletildi diye inşallah kesildi mesajı da gelir.ilk iki gün eşim çalışacak 3-4 bosuz aike ziyaretleri yaparız herhalde kızımın akika kurbanı kesildi çok şükür buruk biraz o konuda içim ama Rabbim kabul eylesin
Humeyramm SweetMom__ Bu bayram ilk kızım 3 yaşında 2. Kızım 6 aylık olacak evimde geçircem çok mutluyum kimseyle uğraşamam bir de kurban bayramı iş güç of of 2 cocukla şükrediyorum evimde çekirdek ailemle olcam 🤩
delirmeceler SweetMom__ biran önce cuma günü gelmesini bekliyorum sabaha karşı yola çıkıcaz önce antalya aile yanı sonra otele geçicez 😊
mucizemm94 Plan bahçemiz var.orda kurbanla uğraşmak daha sonra aile ziyaretleri sonra belki gezeriz.deniz kum güneş isterdim inşallah seneye nasip olur 😎