eceliko Deletedmom_289 ilçelerde var evet. tarsus u gezebilirsiniz. Danyal peygamber kabri var, yedi uyurlar mağarası, ulu camii. merkezde bildiğim kadarıyla yok tarihi yer. cennet cehennem mağarası kız kalesi bildiğim yerler
ahsengunesveannesi Deletedmom_289 ben Silifkeliyim.Kızlar hamamı koyu var astım magarasi ,cennet cehennem ,kız kalesi (turlara katılabilirsiniz) Yemek yemek için eğer balık seviyorsanız Narlıkuyuda balık restoranları var çok guzel bı yer araştırın isterseniz ☺️
Gunesnil_23 Deletedmom_289 Tarsustayım ben nusret mayın gemisi müzeler Danyal peygamber kabri sempol kuyusu bunlar tarihi yerler şelale Tarsus’ta bunlar var Mersin’de sahili var cennet cehenem plajlar var 🥰
Gnsdrn Gnsdrn bunlara ek olarak tasucu tarafları da olur. Orada ögretmen evinde kahve de ıcsınler bence. Manzarası da guzel. Fiyatlar da uygun.
mrvyad @Deletedmom_289 yukarda yazılanlara ek olarak erdemlide kanlıdivane antik kenti var oraya 1-2 km uzaklıkta çanakçı kaya mezarları var benim çok beğendiğim tarihi alanlar🙂 yine Erdemli de kayacı vadisinde güzel mesire alanları ve restoranlar var