duydum Spiral taktırdım iki ay önce kontrole henüz gidemedim eşim geri çekme yapmıyor korunmasız ilişkiye giriyoruz spiral kaysa anlar muydum Doktorun korunmana gerek yok dedi spiral olduğu için ama ben yinede korkuyorum bir şey olur mu spiral sizde var mı
Bugleminannesi28 duydum ben taktiralı 1 yıl oldu 1 yıldır ek korunma yapmıyoruz sadece spiral ve bir sorun olmadı kontrollere düzenli gidiyorum
Alya-Sena duydum ben yillardir bu sekilde korunuyorum cok sukur bir sorun yasamadim. Ama siz yeni taktirmissnz vucudnz kabul etmeye bilir kayar filan kontrole gidin
_yusufunannesi duydum bende taktım ama hiç acimadiki hissetmedim bile yedi yıl taktım kaymadi ama çok kanama yaptı o kadar kanama olduki gitim kan takviyesi yaptım sonra çıkardım bir yıldır oldu çıkardım hamile kaldım oğlum kucağımda şimdi😂😂
_yusufunannesi duydum guvenmiyorsa niye taktinki yazık değil mi sana ozaman korunsaydin madem normal yollardan korunuyorsunuz ya takmasaydin kaymaz emin ol nadir kayar
Dlk55blt-rdvn duydum geri çekilme bile korunma yöntemi değilken siz onu bile yapmıyorsanız hamile kalma oladılığınız yüksek olabilir her dönem. Spiralle hamile kalan bissürü insan var kendinizi garantiye almaya çalışın
aslanimiz duydum aynı senin durumdayım bende hadi kayarda fark etmezsem kocam da taktırdın artık prezervatif kullanmam diyor 🙈😂😂
_yusufunannesi aslanimiz Allah dert vermesin sizin için diyorum spirali çıkarırken çok zorlandım üç yara ulustu bende oyaralari tedavi ederken de çığlıklarını bütün hastane duydu inaninki resmen yaraya tuzruhu dökmüş gibiydi cokiyi değil spiral