eminmomss tuba2323 Bence çok şık ve sade duruyor abartı olacağını sanmıyorum millet neler giyiyor😂 Hangi sayfa acaba çok hoşuma gitti bende bakayım
pasaklisinkukuli tuba2323 brn bunu düğünde giyerim mesela eşimin arkadadının düğünü gibi ne yakın ne uzak
ktnzehra49 tuba2323 bence çok güzel abartıda olmaz hem şık hem sade 🥰 nereden baktınız bende bakıyım bedenim varsa 🤗
tuba2323 eminmomss Bende bakıyorum insanlar neler giyiniyor gerçekten 😀 Merven Akyüz sitesinden bakabilirsiniz tüm elbiselerimi ordan alırım çok kaliteli hepsi 😘
tuba2323 ktnzehra49 Merven Akyüz den aldım. İnstagram sayfasından veya direk sitesinden bakabilirsiniz
Hlalhlalhlal tuba2323 olur bayrama üstüne de tuğralı çeyrekli yeni gelin kolyeni tak tam bir gelin kombini 😄
sezer2022 tuba2323 normalde hep spor giydiğim için bunu anca düğünde giyerim 🙈 ama siz normalde de şık ve klasik giyiniyorsanız, bayram için olur ama bu saatten sonra kargo yetişmez 🤣
tuba2323 sezer2022 Normalde de hep elbise giyinirim çok spor giyinmem ama bu elbise de bende bir acaba mı oldum Dün sipariş verdim umarım yetişir
Tatlican tuba2323 Ben ayni bu kol modeli bayram da giydim begendiysem kimin nededigi umrumda olmazdi ama zaten herkes cok guzel nerden dn dedi.seninkiside harika
tuba2323 Tatlican Bende kol detayını çok beğendim ama günlük hayatımda hiç balon kol elbise giyinmemiştim teşekkür ederim