paralelevrendemutlu Bankadan ödenmemiş borç avukata verilip icraya gittiği zaman borcun miktarı mobil uygulama üzerinden gözükür mü? Yoksa borç yok gibi gözüküp avukatta fiyat güncellenir mi
terliklerimlegeldim paralelevrendemutlu Borç gözükür ama tutar gözükmez yasal takip falan yazar, icraya düştüyse hukuk bürosu güncel fiyatı görür. Fiyatta her gün değişir faizden dolayı canım.
gencmom_ paralelevrendemutlu evet gözükmez 0 gözükür bankayı arayın onlar numara vericek orayı arayın
Anatotales paralelevrendemutlu avukatlık bürosunu arayıp ordan faizli zamlı son tutar ne öğrenmeniz lazım bide onlar da günlük faiz uyguluyor :(
Susamtanesimoms paralelevrendemutlu e adalet uygulamasını indirin orda icra dosyanızı takip edebilirsiniz, ilk bir fiyat yazar sonrasında faiz ve masraflar hariç der, siz ödeyene kadar faiz işler
paralelevrendemutlu terliklerimlegeldim şimdi durum şöyle icraya verilmiş bir borcum var geçen gün bankadan bilgi mesajı geldi son ödeme tarihi yazıyor borç 0 TL yazıyor, mobil uygulamayı indirip baktım borçlarım 0 TL gözüküyor
paralelevrendemutlu linam008 evet e devlette dosya açık ama uygulamadan gözükmüyor borç yok gibi gösteriyor
egeeylul paralelevrendemutlu e-devlet uzerinden uyap vatandaşa girin orda dosyalar kısmından icra dosyalarını seçin bütün işlemleri görebilirsiniz.