Deletedmom897 Emdıkten 10-15 dk ıcerısınde bebegım kusuyor, kustuktan sonra rahatlıyor.Sıvı sekılde sütümü kusuyor.Kusana kadar rahatsız oldugunu dusunuyorum, kustuktan sonra bı rahatlama gelıyor.Sebebı ne acaba
annesininbebisi İhtiyacından fazlasını emiyordur belki benimki de fazla süt içtiği zaman dediğiniz gibi süt şeklinde kusuyor sonra rahatlayıp uyuyor
Deletedmom897 annesininbebisi cok haklısınız ama fazla gelcek kadar emmiyor.Memede uyuyakaldıgı ıcın ve sutum de cok olmadıgı ıcın fazlalıktan olduguny dusunmuyorum
beyzaparla0 Deletedmom897 süt ve süt ürünleri tüketiyorsanız tüketmeyin bir süre benim kızımda aynı şekilde kusuyordu hem reflüden dolayı hemde süt ve süt ürünleri yediğim için yemeyi bıraktıktan sonra kusması kesildi Allaha şükür yiyorsanız bi yemeyi bırakın ❤️
Deletedmom897 beyzaparla0 tesekkur ederım reflusu oldugunu nasıl anladınız ve neler yaptınız? Keseyım bı de oyle deneyim sagolun
beyzaparla0 Deletedmom897 reflüsü olan bebekler dediğiniz gibi kusar ama reflüden kaynaklı da olmayabilir dediğim gibi süt ve süt ürünleri yemeyi bıraktığımda kusmayı kesti birde yumurta yemeyin 2 günde farkı görürsünüz eğer onlardan kaynaklıysa ❤️