prensesannesi58 Ya kızlar gerçekten artık yoruldum ve bıktığım için buraya yazmak sizden bilgi almak istedim bu vajinal akıntımı desem bardaktan boşalmış gibi giydiğim küp kuru çamaşır 5 dk sonra su gibi oluyo bilgisi olup başına gelen varmi lütfen bi yardım edin
prensesannesi58 Hamburgerr ya hiç geçmiyor hiç kadim doğuma gorunmedim daha doğrusu kendiliğinden geçer die bekledim ama gerçekten sıkıldım bu durumdan resmen her gün ped kullanıyorum kilomda var 80 kusur oda etki edermi
Hamburgerr prensesannesi58 bi gidin bakalım en sağlıklısı ben 85 kiloyum ama öyle bi durum yaşamıyorum açıkcası
aysegul_my prensesannesi58 kilodanda olabilir bende öyleyim simdi giyiyorum 1 saat sonra bakiyorum islak gibi gün icinde bazen 3 kere bile ic camasiri degiştiriyorum
prensesannesi58 aysegul_my keşke bende 1 saat olsa 5 10 dk anca kuru sonra bi bakıyorum suyu alıp dökmüssün gibi yaa insan soğuyor herseyden
aysegul_my prensesannesi58 büyük ihtimal enfeksiyon bişidir baska rahatsizliğiniz varmi ilişkide zorlanma veya ağri