kadergayreteasiktir06 Varmı yaptığınız,bildiğiniz çadırımızı kurup tatil yapabileceğimiz yer önerisi istiyorum
beyzzsenturkk_ kadergayreteasiktir06 yedigöller harikaydı yıllarr önce ailemle gitmiştim bayram olmasına rağmen sakindi girişi ücretliydi ama o manzarası o kadar huzur veriyor ki kesinlikle öneririm
ceriio kadergayreteasiktir06 sülüklü göl var orada çok kamp yapan oluyor çok uzun zaman önce gittim ama şuan gölü falan ne durumdadır bilmiyorum 🥲 bir de Abant ta kamp için özel bir alan var kamp yapmadım ama çok hoşuma gittiği için dikkatimi çekiyor
153s34 kadergayreteasiktir06 yedigoller veya abant gölunun orda yapabilirsiniz. Dha yeni gittik cok guzel 🥰 he ama kamp yapanlar arasinda sevgili vs olanlar da var ona dkkat edin derim.. ailecek gidecekseniz sizde ailelerin yanina kamp kurun. Belrli yerleri var kamp icin. Ve ucret aliyorlar extradan. Yanls hatrlamiosam 250tl flandi . Bi fiyat daha vardi ama hem ne kadardi hemde ne icin aliyorlardi unttum. Umarim gonlunuze gore bi tatil olur 🥰
Nik_mik_yok kadergayreteasiktir06 bikac yıl önce Bolu Gölcük gölünde gece kalalım dedik ama dondukkkk🥶 ben böyle birşey görmedim ya. Arabada yatacaktik , sabaha kadar çalıştırıp kalorifer açtık. Çadırda olsak sabah yerden kazırlardı🤣🤣
kadergayreteasiktir06 beyzzsenturkk_ herkezin kamp kurduğu bir yer dimi güvenli olması önemli bir taraftan ailelerin olduğu yeri tercih ediyoruz
153s34 kadergayreteasiktir06 ya belkide degillerdir bilemiyorumm 😂 sevgili diye belirtme sebebim +18 olaylari malesef ki 🥲
kadergayreteasiktir06 Nik_mik_yok valla bizim de bir abimiz mont ile gezdim dışarda demiş çocuklar küçük ne yapacağımızı bilemedik