Derin_is_Mom Çocuk odası takımı alırken bazalı mı karyolalı mı alınması gerekiyor hangisini önerirsiniz?
Ikrazumra19 Derin_is_Mom ben yeni siparos verdim gelicek insAllab bazalı tavsiye etmediler yuksek oldugu icin yere sifir olandan.karyola gibi olandan aldim dusme riskinde zarat gormesin diye
Derin_is_Mom Ikrazumra19 bende karyola alacaktım ama baza ilerde iyi olur diye düşündüm o yüzden kararsız kaldım
Ikrazumra19 Derin_is_Mom kendi bazam filan yetiyor ya ben almadim surekli dusecek diye korkmak istemiyorum vaza boyu 80 cm yatakla beraber karyola boyu 35 cm arada ki fark cok fazla
Derin_is_Mom Rumeysa_18 ilerisi için düşündüğümüz icin genç odası seklınde alacağız Montessori benim de aklımdaydı ama gezince uygun olmayacağına karar verdik o yüzden normal alacağız ama karyola ve baza konusunda kararsız kaldık🤷🏻♀️
Songuls Derin_is_Mom bazalı aldım yanında yatak yan koruma bariyeri yere düşmesin i engelli 100 TL gibi bişey İnternet ten bakın
Crocussss Ben ileriyi düşünerek genç odası aldım ve yatağı bazalı. Zaten 4 5 yaşa gelene kadar park yatağı var onda yatacak nasipse, sonrasında yatağına geçer kenarlarına her ihtimale karşı korkuluk yaptırırız diye düşündük.