Drkbrfo Kızlar iyi geceler arabamı satmak istiyorum satamıyoruz ya acil para lazım bir an önce elimden cıkması lazım ama yok nasıl yapabilirim nerede satabilirim başından arabası olupta satamayan varmı benim gibi
aura_meselesi_bu_sekerim Drkbrfo rayiç bedelinden yüksek istiyorsanız satılmaz Ağır hasarlıysa zor Aracın yaşı büyükse kolay gelsin
elifffa Drkbrfo Bizde koymuştuk sahibindene bir içinde kimse aramadı bizede para lazım ama satamadık arabayı inşallah en kısa zamanda satarız
Drkbrfo aura_meselesi_bu_sekerim yok agır hasarlı değil arabamız temiz eşim zaten araba üzerine calısıyoo motor ustası arabamıza cok dikkat ediyoruz
Egenin_pamugu aura_meselesi_bu_sekerim aynen 😁bunlara dikkat ediyoruz genelde bizde alacağız nasip olursa
Egenin_pamugu araba marka nedir? hatasız mı kazalı mı değişeni vs varmı km kaç binde birde fiyat nedir açıklar mısınız
Drkbrfo Egenin_pamugu 2008 model 1.4 HDİ CAM TAVAN Enjektör yeni yapıldı Turbo yeni yapıldı Sıvı bakımları komple yeni yapıldı 1 parça degişen sağ ön kapı 3 parça sağ taraf lokal boya 1.300 hasar kaydı Rc ön tampon Rc arka tampon Rc jant Ses sistemi tatmin edici
Egenin_pamugu aura_meselesi_bu_sekerim evet evet 😁çok titiziz bu konuda hem 4/4 lük hem bütçemize gore olsun diyoruz
aura_meselesi_bu_sekerim Drkbrfo Enjektör yeni yapıldı Turbo yeni yapıldı Sizin aracınız motor tamirli ve 400 bin çok fazla 16 yaşında araba o yüzden satılmıyor Turbo zaten motoru destekleyen bir mekanizma tamire girmişse otomatik bedel düşer arkdsm
sibelllllllll Drkbrfo neden satilmadigini ben söyleyeyim bir kere değişen var hasar kaydı var ve bu araba pejo araba pejoysa ben kaçarım çünkü biz 307sini aldık elimizde patladı üst modelleri hariç pejoya tovbe
BurcuKucuk Drkbrfo e normal değil mi? + araba manuel. Siz bilirsiniz ama bu arabaya bu fiyat çok çok yüksek kalmış
Sarikuzumalp Drkbrfo Şu ara normal satılmaması çünkü insanlar kurbanlık derdindeler. 🥰 Kurbandan belirli bir süre sonra satılabilir.
Drkbrfo Sarikuzumalp bu ara değil ki bayadır sıkıntı kime sorsam bizde satamadık diyorlar piyasa durmuş durumda