Meri-Mel Kızlar ilk kez bu yıl kurbanları yurt dışında kestirecegiz nasipse çok şükür ödedik aldık 2 tane hem eşime hem bana sizler ne yaptınız kesiyor musunuz ,ne kesiyorsunuz nerede olacaksınız kaç yıldır kesiyorsunuz 🤔 Biz 5 yıldır çok şükür 🤲🏻🥳
Lolik Meri-Mel bizde bağışladık . Evlendiğimden beri yurt dışına bağışlıyoruz hem yaz sıcağında et bozuldu nasıl halledicem derdim olmuyor hem gerçekten ihtiyaç sahiplerine gidiyor böyle içim daha rahat ediyor
usenmedimyaptimbirvelet Meri-Mel eşimin köyüne gidiyoruz genelde çok seviyorum orayı. Eşimde kendi kesmeyi seviyor kendisi kesiyor kayınpederlerle birlikte 6 koyun keseceğiz 2 koyun ihtiyaç sahibine diğer koyunlar buzluğumuza. Biz koyunu kestikten ve yüzdükten sonra direkt kasapa veriyoruz o bize köfte pirzola kuşbaşı olarak paketliyor uğraşmıyorum ayrı ayrı hazırca pişirip yiyoruz. Yüzme işinide kayınpeder kaynım ve eşim yapıyor ben sadece izliyorum😝
Egenin_pamugu eşimin köyünde keseceğiz koca bir dana 😁 her kurban bayramı keseriz Allah kabul etsin hayırlı kazasız belasız bayramlarımız olsun🙏🏽
aura_meselesi_bu_sekerim Bence şuan kimse kurban derdinde değil 2 gündür Köye gideceğiz Tatil kv yanında geçecek Eşim anasına gitmek istiyor Eşimin ailesi… Gibi dolu 😅😅😅🫠🤦♀️
Alya-Sena Meri-Mel amcam ciftlik de kesiyor ekibiyle kurbanliklari buyukbas. o ayarliyor saolsun bizede uygun biseler. Parasini aylarca biriktiriyorum 3 senedir kesiyoruz cok sukur. Dagittikdan sonra ne kaldiysa azar azar kullaniyoruz
Meri-Mel Alya-Sena Allah kabul eylesin canım biz de önceden biriktirip kesiyoruz bu yıl et almak istemedim 😌🤲🏻 Böyle yapmak istedik
ikiekmekaldimevegidiyorum Biz migrosa kestiriyoruz ordan paketli ayrılmış olarak geliyor ama 1. Gün yine de köye gideriz eşim kayınvalideminkini orada kesiyor çünkü
Meri-Mel ikiekmekaldimevegidiyorum Allah kabul eylesin migros bana çok değişik geliyor içki satıp kurban kesiyor ya her telden var genelde pek oradan alışveriş yapmam hatta hiç yapmiyoruz bile denir 🙈🤲🏻
ebru_e Allah kabul etsin maksat kan akıtmak. Bizde evlendiğimiz yıldan beri büyükbaş hissesine giriyoruz bu sene de Allah’ın izniyle keseceğiz kurbanımızı. Çevremizde kesemeyenlere bol bol pay vereceğiz. Şimdiden evi bayram telaşı sardı
Meri-Mel ebru_e Rabbim kabul eylesin canım bizim de öyle bu yıl hepsini dağıtmak olsun tam anlamıyla kurban olacak hissi içimde çok mutluyum Rabbim kimseyi ihtiyaç sahibi etmesin çocukluğumdam beri evimizde kurban oldugu için tuhaf olaxak gibi his ama yinede mutluyum ibadet yerine gelsin de ne sekildw olursa olsun
elifguven Ben LÖSEV e bağış yaptım kızlar oğlum lösemi hastası işin içinde olunca bağışların gerçekten dağıtıldığını biliyorum bize de geldi çünkü eşimde ailesiyle birlikte köyde büyükbaş olarak hisseye girdi Allah hepimizin kurbanını kabul etsin
Meri-Mel elifguven Amin inşallah canım Rabbim kabul eylesin ben de bekarken oraya kesmiştim 2 kez sanırım Rabbim oradaki evlatlarımizin yardımcısı olsun 🤲🏻😞
Storymoon Meri-Mel biz kesmiyoruz ben küçükken memlekette keserdik ama ordan çıktıktan sonra hiç kesmedik evlendim hala kesmiyoruz