melo5516 Yncatc ben anne sütü uyurken veriyorum verirsem günde de sağarak veriyorum mamayı değiştireceğim şimdilik
ngp melo5516 SMA güzel bir mamadır aslında. Hep ishal gibi durumu yoksa şimdi olduysa alerji bakıldı mı mesela sonradan gelişebilir, dizanteri bakılmıştır tahlil yapılmış deneyin bir farklı mamayı da belki de ondandır.
melo5516 ngp evet sma güzel diye başlamıştım fakat doktora gittiğimde herhangi bir sorunu olmadığını ama eğer yemekten sonra kaka yapıyorsa mamayı değiştirmekte fayda var dedi
evamasal melo5516 Ben hipp devam sütü kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum 6 aydan sonra vereyim dedim sadece emmek istiyor kabul etmedi 😔
melo5516 evamasal emiyorsa mamaya zorlamayın ama doymuyorsa başka seçenekler arayın farklı mamalar deneyin
2123d Bizde bugün 5 aylık olduk, oğlum dün tartıldı 6800 gr 65 cm bende kilosu düşük diye üzülüyorum.Ama şöyle söyleyeyim 2900 doğdu bu ay da 600 gr almış
2123d Geçen ay da 600 gr almıştı yani böyle bakınca gayet normal değerler ama küçük zayıf duruyor en azından 7500 olmasını isterdim tabi ki sağlıklı olması asıl önemli olan
evamasal melo5516 maşallah çok sevindim bizim mama ile alakalı olduğunu düşünmüyorum bizim kız kesinlikle biberonu kabul etmiyor suyu bile bardakla veriyorum 😔