oznr34 Merhaba hafif, açması kapaması kolay tek elle taşınabilen 8 ay için uygun kabin boy bebek arabası arıyorum uygun fiyatlı. Çok araştırdım ama uygun bişey bulamadım. Önerileriniz nelerdir.
diloslarrr oznr34 kızım 7,5 aylık pierre cardin capsule kullanıyoruz. Tek elle açma kapama hafifliği yolda gidişi çok iyi çok memnunum. Bizim için tek sorun tek yönlü olması oldu bir süre sonra kızım sıkılıyor benide göremiyor ağlıyor
suheyla92 oznr34 robx bebek arabasi kesinlikle tabsiye ederim baska araba almadim . Hafif kolay acilip kapaniyor ve manevralari cok iyi
siinems oznr34 travel sistemden kabin boya geçtim o kadar rahatmış ki elele mido2 aldım çift yönlü oluyo olması önemliydi benim için bebekle ikisini merdivenden indirip açabiliyorum çok rahat ve güzel bi araba tavsiye ederim
oznr34 diloslarrr kaç kg bebek arabası acaba ben 5 kg geçsin istemiyorum taşıması gerçekten zor oluyor.
kolikamamutlu Chicco one4ever ben henüz pusetle kullanıyorum bebeğim 18 günlük fakat sürüşü rahat tek elle açma kapama mevcut çift yönlü hafif 7-8 kilo civarında tek eksik yanı bence yan tarafları biraz açık. Bi bakın ama ben şimdilik memnunum ☺️