anniskomb 2 ay 5 günlük bebeğim gece kaç saatte beslenmesi lazım uyandırıyor musunuz siz bebeklerinizi
nnidua anniskomb ben 5-6 saatten fazla uyursa uyandırıyordum o saate kadar büyük ihtimalle zaten kendisi uyanıyordu
nrtlc Bebegi teknik olarak uyandirmaniza gerek yok ancak sutunuz azalmamasi icin uyanmiyorsa ⅘ saatte bir emzirseniz iyi olur
nnidua anniskomb 8-9 arası gece uykusuna geçiriyorum. Gece uykusunu 6-6bucuk arası bitiriyor doğal olarak gündüz uykusuna da 8-9 arasi geçiyo gündüz uyuma saatleri değişiyor ama bu ikisini sabit tutmaya çalışıyorum yoksa bebeğin dengesi huyu herşeyi değişiyor
ekimkizi_ Şu an 4 buçuk aylık 8 saate kadar izin veriyorum sonra uyanmazsa bile rüya öğünü yapıyorum genelde 6 7 saatte oluyor bazen uyanir bazen gözünü acmadan tepinir dalamaz öyle anliyorum aciktigini.
elifbarcin65 ekimkizi_ masallah🧿benimkide 4 ay 10 günlük hala gazı var 2 3 saatte bı kalkıyoruz tabi bunada şükür 2 aylıkken 1 Gr uyku yoktu bize🧿🥰
ekimkizi_ elifbarcin65 benimki mama içiyor sanırim mama içenler daha uzun uyuyormuş bir de bebekten bebeğe değişiyor inşallah Allah hepimizin bebeğine sakinlik guzel uykular versin🤲🏼