_zd993 Kızlar bebeğim 48 günlük sarılığı hâlâ geçmedi doktora gittik uzayan sarılık teşhisiyle tahliller yaptı çok şükür korkulacak bir şey çıkmadı sürekli emzir başka yapacak bir şey yok dedi yüzü ve gözleri çok sarı bebeğimi gören bütün yakınlarım sapsarı bu çocuk dikkat et diyor çok korkuyorum benim gibi uzayan sarılık yaşayan var mı siz nasıl atlattıniz lütfen söyleyin banada çok üzülüyorum
gizemasal363_ _zd993 öncelikle hayırlı olsun bebişim saglikla büyüt ve geçmiş olsun hiç üzülme benim kızımda sarilkti uzamış sarılık 24 değerle yattı hastanede 2 gece dustu ama geçmedi sürekli besledim emzirdim 3 ay dolana kadar gitmedi hem kara ve sariydi bebeğim 3 ay bitti çocuk beyazmis resmen resimlerde bile çok başka hiç üzülme bizede tahliller yapıldı hiç bişey çıkmadı kendiliğinden geçiyor
lena00 _zd993 bizde aynı olduk tahliller temiz çıktı sonrasında yavaş yavaş düzeldi sıkmayın canınızı geçiyor
ahmethamza _zd993 benim de 45 gün falan sürdü bebegimde bi doktor bana 24 saat anne sutunu kes mama ver dedi ben 48 saat kestim garanti olsun diye. Hemen açıldı çocuk. Anne sütü sarılığı dediler bana. Sutu sindirmedigi içinmiş. Bi de fakülteye gittik o zaman önce 2 güne bi kan verdik boşuna. İlk başta yapardım bilseydim
_zd993 gizemasal363_ evet benim oğlum da kapkara şuan babası da bende bembeyaz insanlarız bu çocuk nasıl böyle esmer diye düşünüyorduk sebebi sarılıkmis meğerse umarım bian önce geçer yoksa ben stresten hastalık sahibi olucam
nazumtefe Benim bebeğimde de uzayan sarılık vardı. Kan tahlili ve idrar tahlili temiz çıkıyordu daha sonra iç organlarına ultrason çektirdik, böbrek büyümesi olduğunu öğrendik. Sünnet ettirdik ve sarılıkta böbrek büyümesi de geçti şükür
busraalanya _zd993 geçmiş olsun 3 çocuğumun üçüde oldu üçününkide 3 ay geçmedi her hafta sonu yatırdık testler tahliller gitmediğim ocaklar dualar herşeyi yaptım yani 😁 ama olunca oluyor zamanı gelince de geçiyor üstüne tez bile yazabilirim o kadar araştırmıştım 😄 ilk on gün çok tehlikeli daha sonra da tahliller önemli eğer tahliller temiz çıktıysa hiç bir sorun yok korkmayın zamanla geçecek . Son bebeğim şu an 9 aylık çocuğu esmer sanırdık sarılık geçince bembeyaz bişey çıktı 😄 korkmayın normal birsey . Sağlıkla büyütün bebeğinizi
_zd993 busraalanya bende o kadar çok araştırıyorum ki deli gibiyim sürekli aklımda internetten bakıyorum o kadar kötü şeyler yazıyor ki doktorum karaciğer tiroid vs birkaç değerlere baktı normal korkulacak bir şey yok dedi ama yinede içimde hep bir korku huzursuzluk var umarım en kısa zamanda geçer
busraalanya _zd993 yeni doğum yapan anne hep kurar korkar Buda normal ama merak etmeyin bebeğinizin testleri temizse hiç birşeyi yok. Muhtemelen doğumdan önce grip vs hastalanmışsınızdır o bile etkiliyor düşünün .
Busraata33 _zd993 Sarılık olmadı yatış vs gibi şeyler yaşamadık ama gözleri sapsarıydı 3.ay doktorum 2saate bir emzir geçer dedi ve öyle yaptım 3ay 15günlükken geçti.
erkencikus_ _zd993 bizde de var 1 ayligiz ilk bebeğimde de oldu soeun olmadı çok şükür sık emzirdikce geçiyor elinden geldiğince sık emzir fark edeceksin sağlıkla büyüsün bebisin 🌸