Acilinbengeldim Rüyasında beni aldatırken görmüş akşama kadar trip yedim mandndjjsslslslamsmsn kendi de gülüyor ama küs ajdnsnsjsjsj
ladymoms_ Acilinbengeldim kız bende öyle rüyalar goruyom eşimin burnundan getiriom yazık adamaa hshshshsh acaba bilinç altı oyunumu niye böyle rüya goruyoz biz ya
deli_bir_hatun Acilinbengeldim şeyi hatırladım bi kere eşim bir sabah sebepsiz yere bana trip attı 3 gün boyunca hemde sebebini bir türlü anlamadim en son üstüne gittiğimde söyledi eve birini aldığımı görmüş rüyasında sjsjsjs ay hala hatırladıkça gülüyorum sordum hiç böyle bir haber okudunmu bilinç altına yerleşmiştir diye düşündü düşündü Evet bir arkadaşım böyle bir olaydan bahsetti yanımda demek ki ondan gördüm diye ve bu sebepten dolayı 3 gün boyunca küs kaldı insana biliyor musun
2minika Bende görüyorum arada öyle rüyalar ,evin içinde her gördüğümde yüzüne patlatasim geliyor , komik saçma ama insan sinir oluyor 😂😂😂
Acilinbengeldim deli_bir_hatun benimkide öyle yaa durduk yere elimde telefon var diye bağırdı çağırdı aslında telefon bahaneymiş rüyasında gördüğü için telefondan bile kıskanmış😂😂😂😂 bende ona kızdım haberim yok tabi gittim yatak odasına 1 saat durdum kapıyı tıklatıyor oğlumu öperken beni de öptü sana çokkkk kızgınım diyor noldu diyorum niye rüyamda beni aldatıyon diyor naptım ki diyorum anlatmaya dilim varmıyor 🥹 diyor nxxmdmdjdj sanki gerçekte yaşamış gibiymiş bide